1606 haticerabia45 19. Haftada hissettim sonra zaten gümbür gümbür mevzu çözüyor içerde canım evladım 😂
Eylulmom_ MTugba Bebek o bebek 👶 bende 15 de ilk hissettim balon patlar gibi sürekli karnımda oynayan bir minik kızım var 👶❤️
Tueaksy Bende 13+1 im tam net hissetmiyorum ama sanki kıpırdanma var gibi .birde 9. Haftalarda hareket etmiyo düz yattiginizda kalp atışını hissediyorsunuz 😂
Yaseminsahin İlk gebelikta hatırlamıyorum ama ikinci gebeliğim şuan 15 16. Haftanın içindeyken hissetmeye başlamıştım
Babemom haticerabia45 ilk gebeliğim, ben de 16+3′te hissetmiştim. 20′den önce beklemiyordum, hayret etmiştim 😅💖
Betus32 haticerabia45 öyle olunca kız mı oluyormuş da etrafımda herkes senin kızın olcak diyor erkek derlerse üzülcek gibiyim çok alıştırdım kendimi kıza 🙄🙄
Betulbeklen Betus32 benden size tavsiye çok alıştırmayin kendinizi benim de aynı sekilde oldu bı kızım var ikinci erkek dediler hep ruyalarima kadar girdi çok alıştırdim kendimi sonuç kızım olucak inşallah 🤭
kubra-1949 haticerabia45 benim ilk gebeliğim 21. Haftada hissettim ama sadece sırt üstü yatınca hissediyorum
kubra-1949 csmaknc 12. Haftada kasları henüz gelişmemiş olduğu için hissetmeniz pek mümkün olmayabilir
Betulbeklen Gastronomanne bende 17 de hissettim şimdi 21+4 aşırı hareketli net bı şekilde ben burdayım diyor🥰🤭
Merinovaa cigdem4154 Ilk haftalar bizim kide öyleydi, Şimdiyse karnimi elemeye korkuyor bebek cok hareketli olduğu için 🤣🤣
Julide_01 cigdem4154 bende 20 haftada eşim elini koyduğunda hissedebiliyordu çok güzel bir his Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah