haticerabia45 Gastronomanne bence bebisler artık biz burdayiz diyolar da biz iyice emin olmak istiyoruz bi yakalasam onu içeride muzurluk yaparken 😃😂
haticerabia45 Merinovaa benimde ilk oğluşum öyleydi uyandırdım resmen top oynuyordu içimde başını yada poposunu dayiyordu sipsivri oluyordu karnım 😂😂
Merinovaa haticerabia45 Benim ki kız başı sürekli aşagıda Bacaklariyla tekmeliyomuş meğerse Ultrasonda denk geldi 😄😄
haticerabia45 Suzis maşallah canım bebektir artık o 😍 benim dördüncü gebelik hissediyorum bebiş yapıyor sanki ama kaçıyor ben elimi koyunca uyanık 😂😂
haticerabia45 Tgcycl hiç duymadım plesentanin önde olması ne demek oluyor acaba ,iyi olsun sağ salim doğsunlar canımda 🤲🤲
haticerabia45 cigdem4154 oyyyş kıyamam ben ona sana selam vermiş annesi ,anne ben buradayım demiş benim kizcemde öyle yüz üstü yatınca bi anlık kiprasma topaklanma hissi gibi bişey oluyo hemen geçiyor
haticerabia45 cigdem4154 uzun uzun dokunup bekliyorum ama bebiş benden zeki zamansız uzanırken yakaliyo hemen geçiyor sonra 😂
haticerabia45 Eda_65 sanırım bu haftalarda ara arada olsa hissedebilicez bebislerimizi içeride iyi olsunlarda tek isteğim hepimiz için 🤲😍
haticerabia45 Payasadeka birde ben bişey fark ettim kendimde çişim geldiği zaman galiba içeride daralıyor 🙃 o zamanda bi baskı biseyler oluyor içeride 🙈🙈
haticerabia45 09Zeynep09 bende ogluslari hemen hissetmiştim ama kızlar nazlı mı oluyo nedendir pek hissetmiyorum 😥
haticerabia45 Songulykilicc sanırım bir iki hafta daha böyle ufak ufak hissettirecek benimkide sonra buradayım diyecek inşallah 🤲😍
haticerabia45 BayMel inşallah canım zaman cidden çabuk geçiyor bende dün öyleydim sağ salim inşallah 🤲😍
haticerabia45 Betus32 demi bende 12 haftamda gitmiştim yüzer gibi ayaklarını oynatiyordu doktorumuz o zman kız demişti ama biz heyecanla adını bile bulduk değişmezse 🙃🙈🙈
Betus32 haticerabia45 öyle olunca kız mı oluyormuş da etrafımda herkes senin kızın olcak diyor erkek derlerse üzülcek gibiyim çok alıştırdım kendimi kıza 🙄🙄
haticerabia45 Tubaa81 Masallah tatlıya kim hayır diyebilir ki annesi enerji patlaması yaşıyorlar içeride 😍😃