Ecemselmaarslan anne-oldum5 pit pit içerden birisi sana vuruyor sonra balık gibi kayma yapiyo ya bisey kanat çırpıpo gibi 😁
anne-oldum5 Ecemselmaarslan yaaaa Allahım merak ve heycanla bekliyorum valla gelsin o zamanlar Bi an önce🙏🙏
Acemi_annee1 Hulya3456 bende 16. Haftamdayim alt yanımda hafif sancı gibi biseyler hissediyorum sadece 🤭 bebis mi hareket ediyo yoksa başka biseyden dolayı mı öyle oluyo çözemedim 😃
haticerabia45 Acemi_annee1 bu haftalarda kasıkların belli noktasinda bir kaç dakikalık sancı normalmiş canım rahim büyüdüğü için ve bebiste büyüdüğü için 😍
kubumom 16.haftada karınca geziyormuş gibi bi his vardı, 21.haftadayım bariz hissedemiyorum hala tam olarak ne zaman tekmesini hissederim acaba
haticerabia45 kubumom Doktorlar 25. Haftaya kadar süre veriyolar canım o zamana kadar hissetmeme normal karsilaniyormus ama benim içim içime sığmıyor içeride herşey normal mi diyorum bebise bazen 😃🙈
Bus_raka123 haticerabia45 Ben 19. Haftada hissettim. Minik kıpırtılar oluyordu. Suan 21+3 daha da belirginleşti 🥰
haticerabia45 Ztrsel benim kizcemde nazlı olacak galiba ablası bir kez hissettirse kendisini gunlerce hissettirmiyor sonra 🥺🥺
haticerabia45 Hulya3456 bende aynıyım canım iyice hissetmeye çalışıyorum tam o sırada kıpırdanma geciyo 🙃😃
Budiss_Moms Nhr03 ben şok 😳 ilk defa 9. haftada hareket edeni duyuyorum. Bağırsak hareketidir bence çünkü o kadar erken hissedilmez
Nhr03 Budiss_Moms benim çevremde bir kaç hamile arkadaşım da erken hissetmişti bende burda erken hissetmeyen olunca şaşırdım doktorumda öyle dedi aslında ama bu sadece geceleri soluma yatınca oluyor hareket edince ya da oturunca dinlesemde anlamıyorum ama geceleri daha net anlaşılıyor yine de yanılıyor olabilirim tabi😊
Eda_65 anne-oldum5 cinsiyet erkek hafif kelebek gibi kıpırdamalarını hissediyordum ama şuan net hissediyorum 20 haftalığız