09Zeynep09 haticerabia45 ilk bebişim 22 haftalık hissettin şuan ki bebişimi de 18 haftalık Ken başladım hissetmeye
haticerabia45 09Zeynep09 bende ogluslari hemen hissetmiştim ama kızlar nazlı mı oluyo nedendir pek hissetmiyorum 😥
Songulykilicc haticerabia45 bende 16+3 hissettim gibi emin olamadim ama emin olduğum 17 . Hafta olmasiydi
haticerabia45 Songulykilicc sanırım bir iki hafta daha böyle ufak ufak hissettirecek benimkide sonra buradayım diyecek inşallah 🤲😍
haticerabia45 BayMel inşallah canım zaman cidden çabuk geçiyor bende dün öyleydim sağ salim inşallah 🤲😍
Betus32 haticerabia45 yaaa ben bugün doktora gittim 13 +1 tam ultrosonda hareket etti ayaklarını yüzer gibi çırptı çok güzeldi yaaaa 🥰😃 ama hissetmiyorum daha. Bacaklarını iyice kapattığı için cinsiyetini göremedik tabi 🤣
haticerabia45 Betus32 demi bende 12 haftamda gitmiştim yüzer gibi ayaklarını oynatiyordu doktorumuz o zman kız demişti ama biz heyecanla adını bile bulduk değişmezse 🙃🙈🙈
Tubaa81 19 haftalıkken hissettim ilk. Şuan 24 haftalık olduk, yerinde durmuyor desek yeridir, özellikle yemek ve tatlı yedikten sonra :)
haticerabia45 Tubaa81 Masallah tatlıya kim hayır diyebilir ki annesi enerji patlaması yaşıyorlar içeride 😍😃
bezmrt Tubaa81 aynı durum bende de var 28+6 dayım bazen öyle şiddetli hareket ediyorki aniden ürküyorum ne oluyor diye 😂😂🤰🏼
haticerabia45 Gulcansckn benimde dördüncü gebelik canım hayırlısı ile gelsinler insan her defasında aynı heyecan ve duyguları yaşıyor 😍😍
MTugba haticerabia45 bende 16+2 haftalığım hissettiğim bebekmi degilmi emin değilim. İlk gebeliğim neyin ne olduğunuda bilmiyorum ki 🤷🏼♀️
Eylulmom_ MTugba Bebek o bebek 👶 bende 15 de ilk hissettim balon patlar gibi sürekli karnımda oynayan bir minik kızım var 👶❤️
Ecemselmaarslan anne-oldum5 pit pit içerden birisi sana vuruyor sonra balık gibi kayma yapiyo ya bisey kanat çırpıpo gibi 😁
Eda_65 anne-oldum5 cinsiyet erkek hafif kelebek gibi kıpırdamalarını hissediyordum ama şuan net hissediyorum 20 haftalığız
Gebehanim haticerabia45 benim ilk gebeliğim 15 de çok hafif birşey hissettim tarif edemiyorum ama.bebek olduğuna eminim ama ilk hissettim dediğim 17 deydi :)
haticerabia45 Gebehanim bende yavaştan hissediyorum canım ama tabi bazen hiç hissetmiyorum desem yeri 🥺🙈
SevimlimX Hulya3456 aynen bende 16+1 deyim ilk gebelik sanki bir kıpırdama var yemek yedikten sonra karıncalanma var sanki
Budiss_Moms Nhr03 ben şok 😳 ilk defa 9. haftada hareket edeni duyuyorum. Bağırsak hareketidir bence çünkü o kadar erken hissedilmez
rkyycbnn Nhr03 ya bende yazacaktım deidm acaba psikolojik mi aynısı bend e Dr oluyo bizde 9+ 1 yani cok hafif arada sanki normalde bagırsak ols ainsam biliyo yani bu degişik