haticerabia45 Hamişler bebislerinizi kaçıncı haftada hissettiniz ben ara ara hissediyor gibiyim ama tam emin değilim 16+2 haftayiz
Gastronomanne haticerabia45 ben 17+0dayım dün akşam iki kez hissettim gibi oldu karnımda pıt pıt attı sanki ama bende emin olamıyorum yaa :)
Merinovaa haticerabia45 19+0 haftamda hissettim ilk hamileliğim. Ve şimdi 28+1 haftalığız geceleri uyutmuyor 🤰
Hulya3456 Haftadayim sanki 1 haftadır böyle karnımda kipirdanma desem balon patlar gbi gaz sancısı mi bebek mi hareket ediyor bana mi oyle geliyor emin olamiyorum
SevimlimX Hulya3456 aynen bende 16+1 deyim ilk gebelik sanki bir kıpırdama var yemek yedikten sonra karıncalanma var sanki
Acemi_annee1 Hulya3456 bende 16. Haftamdayim alt yanımda hafif sancı gibi biseyler hissediyorum sadece 🤭 bebis mi hareket ediyo yoksa başka biseyden dolayı mı öyle oluyo çözemedim 😃
haticerabia45 Hulya3456 bende aynıyım canım iyice hissetmeye çalışıyorum tam o sırada kıpırdanma geciyo 🙃😃
cigdem4154 Gastronomanne evet bende 16+6 gecesi pıt pıt diye sanki içerden biri dokundu konduramadım pek ertesi gün 17+0 da emin oldum ne zaman sırt üstü yatsam o dokunma hissi geldi bugün 18+1 olduk dışardan daha görünmüyor sanırım ama içimde çok haraketli bir kızım var🥰
haticerabia45 Gastronomanne bence bebisler artık biz burdayiz diyolar da biz iyice emin olmak istiyoruz bi yakalasam onu içeride muzurluk yaparken 😃😂
Betulbeklen Gastronomanne bende 17 de hissettim şimdi 21+4 aşırı hareketli net bı şekilde ben burdayım diyor🥰🤭
cigdem4154 Merinovaa elinizle tuttuğunuzda hissetmeye başladınız mı karnım oynar belki diye sürekli bakıyorum ama dahalık oynama yok galiba 😀
haticerabia45 Merinovaa benimde ilk oğluşum öyleydi uyandırdım resmen top oynuyordu içimde başını yada poposunu dayiyordu sipsivri oluyordu karnım 😂😂
Suzis Biz de 18. Haftaligiz bende uc dort gundur net hissedip goruyorum. Ondan once arada balon patlat gibi bir his oluyordu ama gaz mi yoksa bebek mi emin olamiyordum. İlk gebeliğim bu arada😊
haticerabia45 Suzis maşallah canım bebektir artık o 😍 benim dördüncü gebelik hissediyorum bebiş yapıyor sanki ama kaçıyor ben elimi koyunca uyanık 😂😂
Semanurclskn Suzis görüyorum derken elini koyduğunda da hissediyor musun dışardan da belli oluyor mu yani
Tgcycl haticerabia45 bugün sanki hissettim 19+4 ya benim plasenta ondeyymis doktor geç hissedersin demişti
haticerabia45 Tgcycl hiç duymadım plesentanin önde olması ne demek oluyor acaba ,iyi olsun sağ salim doğsunlar canımda 🤲🤲
haticerabia45 cigdem4154 oyyyş kıyamam ben ona sana selam vermiş annesi ,anne ben buradayım demiş benim kizcemde öyle yüz üstü yatınca bi anlık kiprasma topaklanma hissi gibi bişey oluyo hemen geçiyor
haticerabia45 cigdem4154 uzun uzun dokunup bekliyorum ama bebiş benden zeki zamansız uzanırken yakaliyo hemen geçiyor sonra 😂
Merinovaa cigdem4154 Hahah vallahi ilk hissetiğimde pit pit yapiyordu ellim surekli karnimdaydi Eşimde bana gülüyordu napiyosun diye 🤣
haticerabia45 Eda_65 sanırım bu haftalarda ara arada olsa hissedebilicez bebislerimizi içeride iyi olsunlarda tek isteğim hepimiz için 🤲😍
Payasadeka Ben 19 haftaligim şuan. Ama bebeğimi 17 hafta da hissettim. Gaz sancısı gibiydi önce. Şimdi hareketleri net özellikle akşam yatarken kipirdanmaya başlıyor 😃
haticerabia45 Payasadeka birde ben bişey fark ettim kendimde çişim geldiği zaman galiba içeride daralıyor 🙃 o zamanda bi baskı biseyler oluyor içeride 🙈🙈