Bebetoveannesi haticerabia45 ilk gebeliğimde 17. Haftada hissettim şuan 7 haftalık bakalım ne zaman hissedicem
Nhr03 Budiss_Moms evet 4. Hafta gerçekten imkansız gibi ama 9. Haftada ilk ve tek hisseden ben değilim zaten tekme falan değil hareketten kastım çok minik kıpırdanmalar ☺️
Tugcesevimli haticerabia45 16 da hissettim böyle içinden bişi pır oluyo 😄 net olarak her gün de 21 de hissettim
Hellomommy haticerabia45 ilk gebeliğim, 16+5 te hissettim ilk 🥰 Mısır patlaması gibi pıt, ay dedim bebek mi başka bişey mi 😂 sonra bir pıt daha ardından bir pıt daha 🥰 anne benim oğlun der gibi gibi 😂🥰🥰
Liyalina haticerabia45 ben 20+1 hisetmiyorum doktora soyledim plansente önde üstünü kapatmış hrktleri plasenteye degiyormus inşallah düzelir riskili oluyor plasente oyle olunca
haticerabia45 Liyalina Allah yardımcın olsun canım insallah en kısa zamanda düzelir sende bebişini doya doya hissedebilirsin🤲🤲
Sevdanur522 haticerabia45 16 haftaligim su an ve hissediyorum sanki icimde ilik bir su akiyor gibi oluyo anlik gelip gidiyo ama o kadar hos ki ❤❤
Turkaninalli haticerabia45 16. Haftalıkken çok minnoş bir şekilde hissetmiştim ama 20. Haftaya girişle birlikte aşırı derecede hissetmeye başladım. O kadar hareketli ki çok hoşuma gidiyor 🧿♥️🙈
Turkaninalli Ozlemyeni o kadar güzel bir şey ki o içerde hareket halindeyken istemsizce yüzümde gülümse oluyor sürekli elim göbişimde hareket etsede hissetsem deyip duruyorum ♥️🙈
karat İlk hamileliğim ve 21. haftada hissettim çok garipti blup gibi bir şey yaptı içimde sanki😅 şu an 30. hafta içerisindeyiz ve hareketlerini daha yoğun hissediyorum :)
rkyycbnn Nhr03 ya bende yazacaktım deidm acaba psikolojik mi aynısı bend e Dr oluyo bizde 9+ 1 yani cok hafif arada sanki normalde bagırsak ols ainsam biliyo yani bu degişik
Canpolat rkyycbnn 9+6 yım ama o dediğiniz şeyi ben hep bağırsaklarım diyorum 😀 ya da gaz mı acaba falan diyorum hiç böyle düşünmedim ufak olduğu için öncelikle kaslarının gelişmesi lazım 😀
Nartanesii haticerabia45 ben 14 haftaligim ama böyle çırpınma gibi bişey oluyor bu hafta yada bana oyle geliyor.tatli yiyip yatınca daha çok oluyor