Ayferu haticerabia45 17. Haftada minik minik bıt bıtlar şimdi 27 de kuvetli tekmeler ne olursa olsun en güzel duygu bu şükürler olsun 🥰
Moonlight1 haticerabia45 15+2 yim bugün 2 defa pıt pıt şeklinde bişey oldu bebek mi anlamadım ama çok heyecanlandım sizce de hissetmek için erken değil mi daha
Deryy haticerabia45 15 ten snra seyirme gibi içten hissetmeye başlamıştım ara ara ama 21.haftamdayım şuan fıkır fıkır sabahları özellikle ilk uyandığımda hiç durmuyor Ultrasondada öyle inş hiperaktif olmaz 😅 İkinci gebelik
Sbusra696 haticerabia45 ilk çocuğunuz galiba ben ilk hamileliğimde geç hissettim 22 haftalıkken sonradan da kıpır kıpır di şimdi 14 haftalık hamileyim bakalım nezaman hissettirir kendini 🤭😉
haticerabia45 csmaknc olabilir canım herkesin bir olmuyo neticesinde bende ilk gebeliğimde doktoruma söyleyince dokuz on haftlikken imkansız demişti bende çok zayıftır o zaman 🥺
Sarensall haticerabia45 ilk hissetme karnınızda balık yüzüyor gibi oluyor çok tatlı bi his..ilk kızımda ne zaman hissetmiştim hatırlamıyorum şimdi 16 haftadayız daha hissetmedim sadece kasıklarımda ağrı hissediyorum ara ara
Medine_cicek1 Canpolat Soruyu yanlış anlıyorlar sanırım 😂😂 yoksa kim hissetmiş de onlar hissedecek 3 4 çocuk annesi olanlar erken hisseder ki onlar bile 13 14. Haftada
haticerabia45 Medine_cicek1 benim dördüncü bebeğim 16+3 haftadyz henüz hissetmiyorum çok nadir ara ara uzanirsam