haticerabia45 Liyalina Allah yardımcın olsun canım insallah en kısa zamanda düzelir sende bebişini doya doya hissedebilirsin🤲🤲
Liyalina haticerabia45 tşk ederim Allah razı olsun inşallah sizde bende tum hamis anneler saglikla kucağına alsinlar bebeklerini
haticerabia45 Seross10 ben bir kaç gündür ara ara hissediyordum ama şu an hiç hissetmiyorum yarın kontrol günüm inşallah herşey normaldir 🥺
Turkaninalli Ozlemyeni o kadar güzel bir şey ki o içerde hareket halindeyken istemsizce yüzümde gülümse oluyor sürekli elim göbişimde hareket etsede hissetsem deyip duruyorum ♥️🙈
Gamzeates haticerabia45 ikinci hamileliğim 16 haftalığım nadir hissediyorum ilerleyen haftalar da netleşir diye düşünüyorum🙈
Findik92227 haticerabia45 ilkimi 16 haftada hissettim 2.yi 12 haftada hissettim 3. Bakalım ama oda 12 16 arası olur ondan aşağısını hissedemem diye düşünüyorum 😁
Julide_01 haticerabia45 ilk gebelik 19 haftada sanki içimde kelebek var gibiydi göz seyirmesi gibi damar attı 20’de tam tekme hissettim
Julide_01 cigdem4154 bende 20 haftada eşim elini koyduğunda hissedebiliyordu çok güzel bir his Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Turkaninalli Ozlemyeni ilk hissettiğim bağırsak hareketleri gibi birşeydi ama 20. Haftadaki muazzam şekilde kendisini hissetme oldu ♥️