guzelbebegimmmmm emineykslcnr 37 de döndü yengemin. Hemde plasentası da aşağıdaydı. O da yukarı çıktı. Kesin sezaryen diyorduk hatta riskliydi kanama riski çoktu. Normal oldu her şeyi
emineykslcnr guzelbebegimmmmm cok guzel moral oldu ya çok teşekkürler yorumlar için gerçekten makat geliş normal doğumlari araştırdım biraz korktum açıkçası riskmiş çünkü mecbur sezeryani seçerim herhalde öyle bir durum olursa diyordum insaAllah döner tüm dönemesini bekleyenlerin 🤎🤍
emineykslcnr Ece__ hadii döner insaAllah 😊umutla demek ki dr nuz da bekliyor bazi drlar mı cok aceleci acaba
Ece__ emineykslcnr biraz doktorun sezaryen ya da normal doğum yanlısı olup olmamasıyla da alakalı sanırım. Kimisi erkenden moral bozup sezaryene yönlendirebiliyor kimisi de tam tersi mecbur kalmadığı sürece sezaryene yönlendirmiyor. Benim için çok farketmez açıkçası doktora da söyledim. Bebek sağlıklı olduktan sonra doğum şekli benim için önemli değil diye :) Umarım sizinki de döner her şey gönlünüzce olur :)
guzelbebegimmmmm emineykslcnr sizi çok iyi anlıyorum. Benim de kızım sürekli bi aşağı bi yukarı dönüp duruyor. Her kontrolde ilk sorduğum şey dönmüş mü oluyor😄 şimdi 35+2 deyim. Sabah hareketlerini takip ediyorum acaba dönmüş müdür diye
Zeynep0806 emineykslcnr valla ben 20. Haftamdan beri yapıyorum 32 de gittim baş asagıydı 33 de nst için gittim ayak aşagıydı 😂😂 dönerler daha çok zaman var
Esrabozkurtt emineykslcnr internette bebek döndürme hareketleri var benimde 30.haftaya kadar ayakları aşağıdaydı ben hep o hareketi yaptım koltukta secde eder gibi eyiliyorsunuz izleyince anlarsınız zaten 2 hafta sonra kontrole gittiğimde dönmüştü aşağıya 🤰🏻
Boesie emineykslcnr Canim bu okadar cok degisen birsey ki,benim 28. Haftada bas asagiydi 32de gittim yan yatis pozisyona gecmis enine yatiyor yani hissediyordum zaten gobegim sekilden sekile giriyordu😂 37/38e kadar cok pozisyon degisikligi olabiliyor canini sikma bende bekliyorum pozisyon almasini
guzelbebegimmmmm emineykslcnr hem ayak hareketleri hem de hıçkırmasından anlıyorum. Hıçkırığını aşağıda hissettiğimde başı aşağıda oluyor genelde. Kontrollerde öyle çıkıyor
Ayse_35 Bence bu haftalarda da keyfine göre hareketleri pozisyonlari değişebilir 😁 benm kızım 34-35 baş aşağı dönmüştü, ondan sonra zatn kilo almış oldukları baş vücuda göre daha büyük olduğu için yer çekimi etkisiyle baş aşağı pozisyon kalıyorlar 🤭😀
Hayallerim95 emineykslcnr ay bende dün kontrole gittim bu arada 32+5 im doktorum bebeğin başı aşağıda dönmüş idrar torbama baskı yapıyor dedi bundan sonraki hareketlerine çok dikkat et dedi rahim ağzın kapalı Allahtan dedi benim ki niye o kadar erken döndğ ev taşıdık bşraz kendimi yordum hep ayaktaydım sanırım ondan oldu 😒
emineykslcnr Hayallerim95 28 de dönenler var cnm kafa daha ağır olduğu için asagida oluyormuş normalde
guzelbebegimmmmm Hayallerim95 aynısını bana da söyledi idrar torbana baskı yapıyor diye. Ama bu riskli miymiş? Bana öyle bir şey demedi de
beren1901 emineykslcnr benim sezeryan olcak zaten canım ilk doğumumda sezeryandı o yüzden dönmesede problem değil dedi