emineykslcnr Hayallerim95 28 de dönenler var cnm kafa daha ağır olduğu için asagida oluyormuş normalde
guzelbebegimmmmm emineykslcnr hem ayak hareketleri hem de hıçkırmasından anlıyorum. Hıçkırığını aşağıda hissettiğimde başı aşağıda oluyor genelde. Kontrollerde öyle çıkıyor
guzelbebegimmmmm Hayallerim95 aynısını bana da söyledi idrar torbana baskı yapıyor diye. Ama bu riskli miymiş? Bana öyle bir şey demedi de
Hayallerim95 guzelbebegimmmmm siz kaç haftalıksınız ya bilmiyorum bana dikkat et dedi ama ben duramıyorum iş yapmadan 😑
Ozgeliz emineykslcnr çünkü benim ilk gebeliğim oğlum aşırı hareketliydi 28. Haftasında döndü İkinci gebeliğim kızım aşırı hareketsizdi ve dönmedi bi çok yöntem denedik ama olmadı malesef en sonu sezeryan oldum Üçüncüye hamileyim korkuyorum Buda dönmez diye
guzelbebegimmmmm Hayallerim95 35+2 şuan. Günlük 30dk yürüyüş yap. Ev işi yapma dedi. 37 ye kadar dikkatli ol. Ondan sonra doğsa da küvöz sıkıntısı çekmeyiz dedi
asellmom Zeynep0806 gittiğinde dönmüş olursa bilgi verirmisin benimkide sanki dönmeye çalışıyor gibi Bi değişik hareketleri
emineykslcnr Cokistersengelerbence çarşamba randevum var bakalim ne diyecek ama artık umudum var dr suyun iyi demisti çünkü başka bir sıkıntı da yok döner inş
Meskub Fulyaaa1 doktorum 36 haftaya kadar dönme ihtimali var dedi burda da okuduklarıma bakılırsa 39 da bile dönen varmış
Fulyaaa1 Meskub kişiden kişiye göre değişir karın yapısı ve su miktarınıza göre değişiyor bu durum şahsen benim için dönmez demişti zaten:)
Ece__ Burcu_doga siz kaçıncı haftadasınız? :)doktor ne zaman gün vermeye karar verdi merak ediyorum, acaba bizimki de bu hafta gidince gün verir mi diye