Acemi_annee1 meltemkumsal16 bebegin olduğu yerde sancı hissediyorum sanırım icerden tekmeliyor benim oğlan 😃 cinsiyeti 15te öğrendik bakalim değişmezse 🙃 şuana kadar 1 kilo aldım
meltemkumsal16 Acemi_annee1 evet hafif yanma sancı gibi benimde oluyor burdayım diyor galiba 🥰Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰
Acemi_annee1 meltemkumsal16 Amin tüm hamis annelerin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇
Ezgicck meltemkumsal16 canım valla bende 18 hafta oldum hiç kilo almadım bebeğin gelişimi de iyi doktor çok iyi dedi kilo sende kalır çok almana gerek yok son aylarda alırsın zaten dedi
meltemkumsal16 Ezgicck evett insallah son aylar dada cok almayız 10 kilo alsam yeterli zaten kilom var hafiften 😑
Kayaaelif B-33 sızıde uyku basıyor mu ya sureklı uykum gelıyor hep uzanıyorum halım yok resmen ya neden öyle acaba
meltemkumsal16 Kayaaelif benimde çok uykum geliyor ama zorla kendini dışarı atıyorum açılmak için evde durdukça dahada yoruluyorum sanki ama gelince de uzandigimda cok yorulmuş oluyorum
Kayaaelif meltemkumsal16 aynen sizin hala bulantınız dewam edıyor mu ? Benım edıyor ve doğru düzgün beslenemıyorum 😥
kivicik meltemkumsal16 şu an hamile kaldığım kilodayım sayılır hatta 1 kilo eksiğim var gibi ama sanki vucüdum kocaman gibi geliyor 🤯 henüz bişey hissedemiyorum🥰
kivicik Kayaaelif kan ilacı, d vitamini , şu an balık tüketemediğim için omega3 kullanıyorum. Omega3 hapımda folik asit ve başka vitaminler de var , şuan için doktorum bunları verdi :)
Brcnbysl meltemkumsal16 16+4 3 kilo aldım ben 🥰 bebeğim erkekmiş dün öğrendik daha 🥰 bazen birşeyler hissediyorum ama bebeğim mi emin olamıyorum oynuyormu oynamıyor mu çözemedim 😅 ama elimi karnımın biraz altına bastırınca elimin altından kaydığını hissettim bir kere :)