meltemkumsal16 Bebeğini hisseden varmi bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamadım erken gibi geliyor sizler ne durumdasınız 🥰🥰henuz hic kilo almadım siz kaç kilo aldiniz 🤔
MTugba meltemkumsal16 ben bir kilo aldım. Bebeği hissedemedim bazen küçük bir dokunuş hissediyorum bazen de karnımda suyun içinde bişey varmış da sallanıyormuş gibi geliyor. Ama emin değilim bebek mi degil mi.
Ayliz_123 meltemkumsal16 bende henüz kilo almadım cinsiyetimizde belli olmadı göstermiyor sizin cinsiyet ne
Acemi_annee1 meltemkumsal16 bebegin olduğu yerde sancı hissediyorum sanırım icerden tekmeliyor benim oğlan 😃 cinsiyeti 15te öğrendik bakalim değişmezse 🙃 şuana kadar 1 kilo aldım
meltemkumsal16 MTugba benimde dalgalanma gibi oluyor bide arada küçük dokunuş cok az keske hemen hissedebilsek😊🥰
meltemkumsal16 Hennagranfx 7 kilo fazla gibi geldii ben neden almadım hiç yiyorum da ama bebegin gelişimi cok iyi bende mi bir sorun var diye düşünüyorum hiç almamak da ayrı bisi🤔
Kayaaelif B-33 ben hala aynı kılodayım çok bulantım oluyo ne zaman gecıcek acaba ya siz hangı ılacları kullanıyorsunuz bu arada
meltemkumsal16 Kayaaelif benim ayda 2 gün oluyor bulantim sanırım adet olacağım zamanlara denk geliyor vitamin vinalac diye birde kan hapı verdi doktorumuz.
B-33 Kayaaelif Canım ben folikasit,demir,d vitamini,kalsiyum kullanıyorum şuan Bende o 1 kiloyu aldığımı düşünmüyorum hataneye gitmeden çok fazla yemiştim muhtemeln ondan oldu 😅
kivicik Kayaaelif kan ilacı, d vitamini , şu an balık tüketemediğim için omega3 kullanıyorum. Omega3 hapımda folik asit ve başka vitaminler de var , şuan için doktorum bunları verdi :)
Ezgicck meltemkumsal16 canım valla bende 18 hafta oldum hiç kilo almadım bebeğin gelişimi de iyi doktor çok iyi dedi kilo sende kalır çok almana gerek yok son aylarda alırsın zaten dedi
Kayaaelif meltemkumsal16 ben 2 hafta sonra kontrolüm o zaman kan ilacı verecekmiş şuan hala folık asit elenatal 1 kullanıyorum
meltemkumsal16 B-33 folik asit 3.aydan sonra kullanılmıyor diye biliyorum ama hatta kutuda 15 tane kalmıştı ben bitirebilir miyim dedim fazla gelir zaten diğer vitaminlerin içinde var demişti yutarsan da haftada 1 yut dedi doktorum
meltemkumsal16 Ayliz_123 insallah hepimiz öyle cok guzel bir duygu 💕gec haftalara kalınca da kiz diyorlar ama sakladığı için bilemedim hayirlisi neyse o olsun ben hep erkek hissettim ama şimdi bambaşka duygu yaşıyorum 🥰🌼