Acemi_annee1 meltemkumsal16 Amin tüm hamis annelerin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇
Cgdm-altnkr meltemkumsal16 bugün 16 haftalık olduk bizde 😊 kilo almadım 2 kilo vermiştim sadece 1 kilosunu almışım almakta istemıyorum ya zaten kiloluydum kilo vermiştim hala kiloluyum 😔 bide nedense karnım cıktı benim erken degil mi bunun için cözemedim. 😀
Brcnbysl Cgdm-altnkr aynı soruyu bende sormuştum :) ama merak etme benimde karnım erken çıktı dün randevum vardı 16+4 günlük hamileyim göbeğim erken çıktı gibi geldi dedim doktoruma bebeğimiz gayet sağlıklı hiç sorun değil dedi için rahat olsun seninde🥰 bebeğim erkek bu arada
Cgdm-altnkr Brcnbysl bende haftaya gitcem bakalım soracaktım neden erken cıktı acaba diye 😀 benimkide erkek 🌼
tucee-98 1kilo verdim hiç iştahım yok,zorla yemek yiyorum bazen akşamları sadece çorba içebiliyorum. İnşallah geçer bir an önce. Bu bulantıyla yaşamak gerçekten çok zor🥺
Brcnbysl Cgdm-altnkr acaba erkek oluncamı öyle :) sağlıklı olduğunu duydum ya erken büyüsün karnım hiç sorun değil :)
Ezginur35 meltemkumsal16 16 bitti ama sadece 1 kilo aldım kilo alırsam da uzun boyluyum benim için avantaj olur 😬
Brcnbysl Ezginur35 merak etme huylanmıyorsun :) adete kaydın içimde bir daha hareket etsin diye elin karnında geziyorsun sürekli 😅😅