Arvenveannesi Renginveannesi_ çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun senden de . Eşim görememişti. Sizlerde göremiceksiniz diye çok korktum💕🙏🌸🤲🏻 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🌸🤲🏻🙏💕
Arvenveannesi Moonlight1 çok teşekkür ederm canım eşiö görememşti çok korkmuştum sizlerde göremiceksiniz diye🤲🏻🌸🙏💕 aşlahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 💕🙏🌸🤲🏻
Arvenveannesi Dolunaybelinay yaaa çok teşekkür ederim allah razı olsun🙏💕🌸☺️ Eşim görememişti🙏 Çok mutlu etti beni yorumlarınız . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah💕🌸💕🤲🏻
Arvenveannesi sedaozdemirr yaaaa canım çok teşekkür ederimm 🌸☺️🙏 eşim görememişti. Bir de bugün okulda 1,5 lt kadar su içmiştim döndüğümde yaptım. Tebrik ederim sizin bebeğinizide💕🥰 sağlıkla kucağınıza aşın inşallah☺️
fride009 Arvenveannesi hayırlı olsun canım adına sevindim ❤️❤️ su icitikten sonra da silik çıkar sabah yapman daha makbul beklemiş idrarla
Renginveannesi_ Arvenveannesi Ay yok kuzum inan ki çok güzel görünüyor hemen kan testi ver hayırla sonuclansiiin❤️❤️❤️🧿🤲🏻
Arvenveannesi Aslangns canım tebrik ederim öncelikle sizide 💕🙏🌸 yapar yapmaz çıktı . Eşim göremedi ama. Çok korktum sizlerde göremiceksiniz diye. Okulda 1,5 lt kadar su içmiştim üstelik gelince yaptım böyle çıktı.🌸🙏💕
Aslangns Arvenveannesi bende akşam vakti gördüm eşimde yok sanki dedi sonra hadi senin için içini yiyicek gel test verelim demişti çok uzatmadan sende kan tahlili ver 😅
Arvenveannesi Dolunaybelinay ya gözüne soktum resmen . Resim çektim foto da gösterdim. Yengeme attım. Onlar çok garantici moralimi bozdular☺️ Hemen size koştum çok mutlu etti yorumlarınız beni çol sağolun🙏🌸💕🤲🏻
Dolunaybelinay Arvenveannesi bende olsaydım gözüne sokardım görsün diye😂😂 benım eşim net görmesine rağmen diyor Du adet ol görürsün sen sahte test Almıs sın hamıle yım diyor sun diye takılıyor du bana 😂 suan her konu geldiğin de ona kapak yapıyorum 😂😂
Arvenveannesi berjerdekikaolikalev canım çok teşekkür ederimm💕🙏🌸 kürtajdan sonra çok karışmıştım döngü olarak. Ocağın 14 ü adet tarihimdi canım. Takvimim uygulamasına göre gidiyordum mecburen normalde asla adet tarihim şaşmazdı uygulamadada 8 inde görünüyordu. Duphaston kullanmıştım bu ay. Sabah çok açık pembemsi kahvemsi akıntı gördüm çok az sonra bitti ve hiç gelmedi🙏 Öylelikle test yaptım şükür inşallah vardır 🙏💕🤲🏻💕
berjerdekikaolikalev Arvenveannesi grçmiş olsun canım umarım vardır hemen kanda da çıkar umarım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın umarım🙏🏻
Sevgi02020 Arvenveannesi as benimde testim böyle çıkmıştı yeni oluştuğu için çok silikti 🥰rabbim gönlüne göre versin insallah
Arvenveannesi Sevgi02020 amimnn çok teşekkür ederim 🌸💕🙏 allahım size de bana da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻💕🥰
Arvenveannesi Rdsm çok teşekkür ediyorum🙏🌸 sizi de tabrik ederim allahım sağlıkla nasip etsin kavuşmamızı inşallah 🤲🏻🌸
hayat_23 Arvenveannesi Oy maşallah 😀 Bak süt maydoniz falan hikayeymissabah konuşmuştuk, hayırlı olsun bacım. Kan ver hemen
Arvenveannesi hayat_23 ay evet canım yaaaaaaaa 🤲🏻🌸💕 allah razı olsun kuzum🙏💕 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah☺️Umudumu kesmiştim ne yalan söyleyeyim. Gelecek ayın planlarını yaparken☺️ Vericem canım inşallah nasipse bir kaç gün sonra vereyim diyorum🥰
Arvenveannesi Dolunaybelinay evet niye böyleler cidden yaaa 🤷🏼♀️🥰 aynı şeyi bende yapıcam canım emin ol. Azıcık daha zaman geçsin yeterki☺️🙏💕🤲🏻🌸