Arvenveannesi Mor_papatya_ ayyy çok teşekkür ederim yaaa eşim görememişti☺️ Çok korktum burda sizlerde göremiceksiniz diye 🌸 allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏💕🤲🏻
Arvenveannesi elfkara yaaa çok teşekkür ederm canım🙏 Sizi de tebrik ederim. Eşim göremedi. Bir de bugün okulda 1,5 lt su içmiştim eve gelince yaptım☺️Çok mutlu etti yorumlarınız💕🌸🙏
Mor_papatya_ Arvenveannesi Amin canım inşallah 🙏🏼senin adına çok mutlu oldum 🍁🌸 rabbim dualarıni kabul etsin yüzünü güldürsün 🌸❤️🌼
Arvenveannesi Clementinee yaa çok teşekkür ederim canım eşim göremedi çok korktum sizlerde göremiceksiniz diye 🌸💕🙏 allahım isteyen herkese nasip esin inşallah🤲🏻🙏🌸💕
Arvenveannesi benimmdunyamm çok teşekkür ederim canım 💕🙏 allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻 Çok korkmuştum benden başka kiöse göremezse diye. Eşim görememişti☺️
Arvenveannesi Tazeanne0134 Tazeanne0134 çok teşekkür ediyorum çok mutlu etti yorumlarınız görmüeksiniz diye çok korktum 🌸🙏💕🤲🏻 Eşim görememişti. Çok sağolun🌸🙏
Arvenveannesi 2melekannesii___ canım allah razı olsun çok teşekkür ederim🙏 Eşim görememişti çok korktum sizlerde göremiceksiniz diye 🌸💕 bugün okulda 1,5 lt su içmiştim bir de eve gelip yaptım 🙏 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🌸💕🤲🏻🙏
Arvenveannesi Umrann20 amim canım inşllah çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 💕🌸🙏🤲🏻 Eşim görememişti🤲🏻
Arvenveannesi Mavidunyamm Mavidunyamm canım çok teşekkür ederim inşallah 🙏💕🌸 çok mutlu etti yorumlarınız eşim görememişti çizgiyi. Bugün 1,5 lt su içmiştim bir de okulda ☺️ Eve geldiğimde yaptım. Allah razı olsun 🙏🌸
Arvenveannesi [silindi] çok teşekkür ediyorum💕🌸 bugün 1,5 lt su içmiştim okuldan geldiğimde yaptım. İnşallah vardır canım🤲🏻🌸💕
Aslangns Arvenveannesi ne kadar süre sonra çıktı bu çizgi ben 15 dk sonra fark etmiştim kuruma çizgisiydi ama sonra ki ay tam böyle silik çizgiyle öğrendim olabilir yani
Arvenveannesi Aslangns canım tebrik ederim öncelikle sizide 💕🙏🌸 yapar yapmaz çıktı . Eşim göremedi ama. Çok korktum sizlerde göremiceksiniz diye. Okulda 1,5 lt kadar su içmiştim üstelik gelince yaptım böyle çıktı.🌸🙏💕
Arvenveannesi [silindi] canımm çok tşekkür ederim çok mutlu etti beni yorumlarınız. Sizi de tebrik ediyorum🌸🙏💕🥰 eşim görememişti çok korkmuştum sizlerde göremiceksiniz diye🙏 1,5 lt su içmiştim bugün okuldan gelince yaptım. Allah razı olsun🙏💕🤲🏻🌸
Arvenveannesi berjerdekikaolikalev canım çok teşekkür ederimm💕🙏🌸 kürtajdan sonra çok karışmıştım döngü olarak. Ocağın 14 ü adet tarihimdi canım. Takvimim uygulamasına göre gidiyordum mecburen normalde asla adet tarihim şaşmazdı uygulamadada 8 inde görünüyordu. Duphaston kullanmıştım bu ay. Sabah çok açık pembemsi kahvemsi akıntı gördüm çok az sonra bitti ve hiç gelmedi🙏 Öylelikle test yaptım şükür inşallah vardır 🙏💕🤲🏻💕
Rdsm Arvenveannesi bende bugün öyle çıktı tahlil verdim daha çok erken olduğu için böyle çıkıyor gebelik var tebrik ederim
Arvenveannesi Rdsm çok teşekkür ediyorum🙏🌸 sizi de tabrik ederim allahım sağlıkla nasip etsin kavuşmamızı inşallah 🤲🏻🌸
Arvenveannesi Deletedmom2265 yaaa çok teşekkür ederim canım💕🙏🌸 eşim görememişti💕 çok korkmuştum sizlerde göremiceksiniz diye. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🌸💕🤲🏻
Tazeanne0134 Arvenveannesi ne demek canım inşallah sağlıkla da kucağına alırsın benim oğlumda da bundan daha silikti simdi 23+4 haftalık hamileyim bunda da aynı şekilde çok silikti