Tazeanne0134 Arvenveannesi ne demek canım inşallah sağlıkla da kucağına alırsın benim oğlumda da bundan daha silikti simdi 23+4 haftalık hamileyim bunda da aynı şekilde çok silikti
Arvenveannesi Tazeanne0134 allahım size bağışlasın meleklerinizi inşallah🤲🏻💕🌸 çok teşekkür ediyorum🙏 İnşallah sağlıkla gelsinler🌸💕
berjerdekikaolikalev Arvenveannesi grçmiş olsun canım umarım vardır hemen kanda da çıkar umarım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın umarım🙏🏻
Arvenveannesi Nehir-Poyraz yaaaa çok teşekkür ederim 🙏 çok şükür🌸💕 eşim görememişti allahtan size koştum☺️💕🙏
Arvenveannesi Sevgi02020 amimnn çok teşekkür ederim 🌸💕🙏 allahım size de bana da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻💕🥰
Nehir-Poyraz Arvenveannesi yok yok var eşler görmüyor 🤣 benimki seninkinden daha silikti 😁 hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım ❤️
Arvenveannesi Dolunaybelinay evet niye böyleler cidden yaaa 🤷🏼♀️🥰 aynı şeyi bende yapıcam canım emin ol. Azıcık daha zaman geçsin yeterki☺️🙏💕🤲🏻🌸
Arvenveannesi hayat_23 ay evet canım yaaaaaaaa 🤲🏻🌸💕 allah razı olsun kuzum🙏💕 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah☺️Umudumu kesmiştim ne yalan söyleyeyim. Gelecek ayın planlarını yaparken☺️ Vericem canım inşallah nasipse bir kaç gün sonra vereyim diyorum🥰
Arvenveannesi Mucizemmhazl amiiinnnn canımmm inşallah🙏🌸rabbim isteyen herkese nasip etsin. Burda birlikte şahit olalım inşallah🤲🏻💕🙏🌸
Aslangns Arvenveannesi bende akşam vakti gördüm eşimde yok sanki dedi sonra hadi senin için içini yiyicek gel test verelim demişti çok uzatmadan sende kan tahlili ver 😅
Arvenveannesi Aslangns inşallah canım korkuyorum kimyasalsa diye.. bir kaç gün beklesem mi bilemedim yarın sabah tekrar yapıcam testimi🙏🌸💕 çok sağol canım inşallah ben de en kısa zaman da vericem. Tebrik ederim bebeğinizi💝🌸🥰
Arvenveannesi seyma-02aslan korkuyorum canım. Yarın sabah tekrarlayayım diyorum testi.💕🙏🌸 sonrasında inşallah gidicem💕🙏🤲🏻☺️