Arvenveannesi https://resimyukle.io/g/3B62mmrJvL Kızlar lütfen bakın. Hayal mi görüyorum çok silik. İnşllah vardır inşallah kimyasal değildiiiirrrrr 🥺🙏
Rabia344 Arvenveannesi Kesinlikle var 😇 birde kan tahlili verin içiniz rahatlasın hayırlı olsun şimdiden 🌸🌸
Arvenveannesi 01rebirth ayyyyy çok teşekkür edermmmmmmm.. nasıl mutlu oldum yorumlarınızla 🥰rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin🌸💕🙏 inşallah kimyasal değildir 🙏🌸
Arvenveannesi Snm67 yaaa çok teşekkür ederim allah razı olsun yprumlarınız nasıl mutlu etti beni eşim göremiyor hala ☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn 🙏💕🌸
Arvenveannesi Rabia344 allahım yorumlarınız beni nasıl mutlu etti💕🌸🙏 eşim göremedi☺️ Çok sağol canım benim rabbim herkese nasip etsin inşallah🙏🌸💕
Arvenveannesi Damladoran yaaa çok teşekkür ederim eşim göremedi hemen size atmak istedim 💕🙏🌸 allahım herkese nasip etsin inşallah🌸💕🤲🏻
Arvenveannesi Clementinee yaa çok teşekkür ederim canım eşim göremedi çok korktum sizlerde göremiceksiniz diye 🌸💕🙏 allahım isteyen herkese nasip esin inşallah🤲🏻🙏🌸💕
Arvenveannesi benimmdunyamm çok teşekkür ederim canım 💕🙏 allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻 Çok korkmuştum benden başka kiöse göremezse diye. Eşim görememişti☺️
[silindi] Arvenveannesi canım çizgi var hayırlı olsun benim de böyleydi.🎀🥰 Daha yeni muhtemelen o yüzden 1 hafta sonra veya birkaç gün sonra kan verin ben öyle yapmıştım değerim yüksek çıktığı için de doktora gitmiştim. Artık sabırlı olmanız gerekiyor 😂 çok yavaş ilerliyo o haftalarda süreç
Arvenveannesi [silindi] canımm çok tşekkür ederim çok mutlu etti beni yorumlarınız. Sizi de tebrik ediyorum🌸🙏💕🥰 eşim görememişti çok korkmuştum sizlerde göremiceksiniz diye🙏 1,5 lt su içmiştim bugün okuldan gelince yaptım. Allah razı olsun🙏💕🤲🏻🌸
Arvenveannesi Mavidunyamm Mavidunyamm canım çok teşekkür ederim inşallah 🙏💕🌸 çok mutlu etti yorumlarınız eşim görememişti çizgiyi. Bugün 1,5 lt su içmiştim bir de okulda ☺️ Eve geldiğimde yaptım. Allah razı olsun 🙏🌸
Arvenveannesi [silindi] çok teşekkür ediyorum💕🌸 bugün 1,5 lt su içmiştim okuldan geldiğimde yaptım. İnşallah vardır canım🤲🏻🌸💕
Arvenveannesi Moonlight1 çok teşekkür ederm canım eşiö görememşti çok korkmuştum sizlerde göremiceksiniz diye🤲🏻🌸🙏💕 aşlahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 💕🙏🌸🤲🏻
sedaozdemirr Arvenveannesi var var🤗 Hayırlı olsun.Daha çok yeni diye biraz silik.Sizde benım gıbı en basından yakalamışınız yani 4 haftalık falan😜
Arvenveannesi sedaozdemirr yaaaa canım çok teşekkür ederimm 🌸☺️🙏 eşim görememişti. Bir de bugün okulda 1,5 lt kadar su içmiştim döndüğümde yaptım. Tebrik ederim sizin bebeğinizide💕🥰 sağlıkla kucağınıza aşın inşallah☺️
ayshe54 Arvenveannesi var Allah’ın izniyle, gözünüz aydın… sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻
2melekannesii___ Arvenveannesi Var canim benim testimde boyleydi simdi 22 haftalik olduk. Saglikla büyüsün insallah. Gecen gün burda birisi test atmisti senin gibi aynisiydi silik şekilde. Kan verdi pozitif 🌸
Arvenveannesi 2melekannesii___ canım allah razı olsun çok teşekkür ederim🙏 Eşim görememişti çok korktum sizlerde göremiceksiniz diye 🌸💕 bugün okulda 1,5 lt su içmiştim bir de eve gelip yaptım 🙏 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🌸💕🤲🏻🙏
Mucizemmhazl Arvenveannesi var hayırlı olsun inşallah Allah herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin 🌸🌸🌸
Arvenveannesi Mucizemmhazl amiiinnnn canımmm inşallah🙏🌸rabbim isteyen herkese nasip etsin. Burda birlikte şahit olalım inşallah🤲🏻💕🙏🌸
elfkara Benim de böyleydiiiii 💕 hayırlısı olsun inşallah Bu kadar silik olmasına rağmen beta değerim 438 çıkmıştı hemen yarın gidip kan testi verin
Arvenveannesi elfkara yaaa çok teşekkür ederm canım🙏 Sizi de tebrik ederim. Eşim göremedi. Bir de bugün okulda 1,5 lt su içmiştim eve gelince yaptım☺️Çok mutlu etti yorumlarınız💕🌸🙏