Melkmelek AnnelikHayali bende 35 de olacak sanırım çünkü 34. Haftada kontrole gidiyorum yani salı günü böyle bir bilgi vermedi
Ece__ Melkmelek ilk 36. haftada nstye girmeye başladım. 36.haftadan itibaren her hafta nstye gireceğimi söyledi doktorum
Melkmelek Ece__ inşallah 36. Haftaya kadar bende de bir aksilik olmaz çünkü 35 36 haftalarda bağlayacak benide
Melkmelek demiralpncr aynen mantıklı bende 33+4 haftalığım kontrole 34. Hafrada gideceğim salı günü bakalım artık
Yigitahmed ipekveannesi ben 34 haftalik gittim dün doktora almadı nst ye gerek yok dedi devlet hastanesi
ipekveannesi Yigitahmed o zaman her doktor ve hastane başka. Benim gittiğim hastaneler genelde 34.haftadan itibaren alıyor
Yigitahmed ipekveannesi çam sakura Ya gidiyorum bende bu hafta alır diye bekledim hatta sancılarım var söyledim ona rağmen almadı
Leylasiva21 Dmllale ben talesemi hastasıyım 25 haftalik hamileyim bana 28 haftada bebeği alabiliriz dediler çünkü dalağım ve karaciğerim sisiyor ama hiç net yapmadila
ipekveannesi Yigitahmed saçma sancı olduğu halde nasıl almaz. Öyle durumlarda acilden giriş yapın nst çekerler.
Selin12- Yigitahmed bende cam sakuraya gittim beni 35 haftalık ken nst ye bağladılar sancilarim çıktı hatta ogun acil sezeryan a alinacaktim zar zor durdular acilden girişi yapın orada nst ye bağlıyorlar
Dmllale Leylasiva21 hastalığınla ilgili bir bilgim yok canım doktorun en iyisini bilir. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim🤲
Dmllale Leylasiva21 bebek toplanıyordu o yüzden doktor erken nst ye bağlattı ama bir sorun çıkmadı canım
Eymen3 Ozleemyoz benim de şiddetli bel ağrısıyla.gittim kovit yapıyor pozitifdi nst bağlandım sancı cikmamisti ama karnım çok sertti