TnE_ Melkmelek benim de ilk 36 haftalıkken bağlandı nst ye. 38 de de çatı muayenesi yaptı. 2 cm de açılmam varmış beklemedeyim artık:)
berjerdekikaolikalev Melkmelek 36da doğum yaptım ama benim omurga rahatsızlığım olduğu için sezaryen oldum ama öyle bir durumum olmasaydı yüksek ihtimal normal doğururdum çünkü kızımın kalp atışları falan her şey normaldi
Selin12- Melkmelek ben 30 haftalık ken nst ye bağladım sancin çıktı zar zor durdurlar normalde 80 ile 100 ile doğum oluyor benim 30 haftalık ken sqncim 65 lerde cikti
Selin12- Yigitahmed bende cam sakuraya gittim beni 35 haftalık ken nst ye bağladılar sancilarim çıktı hatta ogun acil sezeryan a alinacaktim zar zor durdular acilden girişi yapın orada nst ye bağlıyorlar
Yigitahmed Selin12- bugün şiddetli bel agrisi ile gittim çatı muayenesi ve nst yaptılar normal çıktı anlamadim
camellia Melkmelek 30-31. hafta arası gitmiştim doktor direk nst ye bağladı her kontrole gittiğimde nst ye girmiştim bebeğim 40 haftayı geçincede her gün nst ye bağlandım 41. haftada normal doğumla oldu bebişim
Hlt-seyma21 demiralpncr Benimde şikayetim yok 30. Haftada nst baslıcaz dedi şimdi okuyunca şaşırdım. 26 da gittim en son doktora bende şikayetim olmazsa 32 ye randevu alayım madem.
Selin12- Yigitahmed benim 3.hamileligim di kanammam oldu diğer ikisi sezeryan olduğu için ağrım çıktı riske atmamak için 37 haftada aldılar 35 haftada da sancimcikti serumlar ile durdurdular 37 haftaya kadar zor durdu
Yigitahmed Selin12- benim de 2. Gebeligim 34+2 oluyor yarın bisi çıkmadı benimde ilki sezeryan. Doktor zaten beklesin daha küçük en az 37 olsun dedi. Devlete gidiyorum bende
Melkmelek Selin12- çok erken değilmiş sağlıkla büyüsün inşallah ben daha 34 haftalığım midem felaket yanıyor bugün ilaç yazdıracağım