Onner Beyza_18 4-5 ve 6. Aylarda hep yedim eger bu gamze meselesi dogruysa benim oglumda çıkması lazım 3 5 tane o zaman😄
Gebehanim Beyza_18 Ben ayva bulamiyom pazar kapımın onunde ama inemiyorum hsjdsbabdjf bugünde var hatta pazar
nurkubra- @“Beyza_18”#p20441283Ayva etkilemez halk inanışlarından biri ☺️Gamze hem genetik ile ilgili hemde kas ve doku eksikliği ya da defarmosyonu gamze yapar 😊
asyaninanneyim Beyza_18 yemekle olmaz yanaklarının çukurlarına bastır hurafe demiştim denemiştim 34 günlük kızcemin gamzeleri cok güzel üstelikte ne bende ne abbasında gamze yok
Gurbetkusu_43 Beyza_18 Ayvayla alakası yok ki. Tıpta Gamze’nin yüzdeki kas eksikliğinden kaynaklı olduğu belirtiliyor. Bende yedim ama kızım hiçte gamzeli değil 🤷🏻♀️😃
asyaninanneyim Adaryona canım ben 1 kere bastırdım o da laf olsun diye cidden oldu eşimdede bende de gamze yok kızın yanaklar gamzeli cok güzel 🥰
Havva-42 Beyza_18 ben sadece hamileliğim boyunca 3,4 tane yemişimdir eşim ben ve ailelerde Gamze yok kızımın iki yanağında ve çenesinde Gamze var ayvaya yoruyorm ben 😄😄 (benim çenemde Gamze var sadece)
Ays_cskn Beyza_18 oglumda yedim olmadi ustelik babasinin belediye cukuru gibi gamzeleri var ustelik olmadi yani olmayinca olmuyor olsun cok isterdim ama😁😁😄😄🤣