makbule17 Beyza_18 annem bana hamileyken hem yemiş hem yanaklarına sürmüş sol yanağımda çenemin oralarda gamzem var 2 yaşında kızım var onunda sağ yanağından gamze var ama ben ayva yemedim hiç sevmem
Aryaablaoldu Beyza_18 ya herkesin olmuş bir sürü ayva yedim hiç yok kızımın gamzesi😄 sanırım diğer hurafelerden biri
Pnr_2021 Beyza_18 ben oğlumda çok yedim sevdiğim için yani. Gamzeli doğdu ama bence genetik çünkü benimde eşimin de gamzesi var
2405Sm Beyza_18 canım güzelliği için ayva yiyin derler hadisi şerif var bununla ilgili bak istersen doğacak çoçuğun Salih güzel ve güler yüzlü olmasına sebeptir diye
Nurcin Beyza_18 evet. Gamzesi teee fizanda. Kulağının dibinde neredeyse. Üstelik tek taraflı.. Yediğim ayva nin hesabı yoktu…
Sumiire Beyza_18 ailede bir benim gamzem var annemde ben sende ayva yedim diyor bilmiyorum nekadar doğru
themeltem Aslında gamze yüzdeki bir kasın düzgün olmamasından kaynaklıymış kuzenim doktor ve sonunada şöyle eklemişti her güzelliğin altında yatan bir kusur vardır 😊
Fatmacetinq Onner 20 haftalarda 1 2 hafta ful sabah akşam öğlen ayva yemiştim sonra bıktımistim yemekten ve bıraktım batıl inanc olabilir ama ben inanıyorum gercektn 😍😅
aylesr Beyza_18 ben gamzeli olsun diye yemedim ama bi kaç kere ayva yedüm midem çok bulanıyodu geçirir dediler iki yanağındada var gamze ama ayvadan mı bilmem çünkü genlerden gelmişte olabilir benimde tek yanağımda var