byzza16 Beyza_18 ben çok yedim kızım gamzeli doğdu hemde iki yanağında da var ☺️ Ayvadan dolayı mı bilmiyorum ama var yani
kendincebirii Beyza_18 buna inanıyorum bende çok ayva yiyorum o yüzden 😅 babasında Gamze var inşallah gamzesi olur bebişimizin😅
Tontikannesii Ben ilk oğlum da çok yemiştim yanaklarında çenesinde bütün yüzünde gamzesi var çocuğumun😬🧿 bunda da çok yedim yemeye devam ediyorum bakalım nasıl olcak😂
Funday35 Tontikannesii 23 haftamdayım şimdi yesem olur mu birde bana benzerse benim 2 tane gamzem var ama şansa bırakmak istemiyorum 🤭
Fatmacetinq Beyza_18 ne kadar batıl inanç deselerde inanıyorum ben ailemizde gamzeli biri hiç yok ve hep ayva yedim pek inanmıyordum açıkçası ama sonuç gamzeli bı oglum var😍😅
Onner Fatmacetinq ne kadar yemek lazım acaba ben çok yedim 34. Haftamdayım daha yenilerde biraktim ayva yemeyi,ama 2 3 ay boyunca her gün bir büyük ayva yedim diyebilirim bazen iki tane yedim ve ailemizde kimsede gamze yok😅
Duygu_12 Beyza_18 böyle bir şey yok canım gamzs Ayva yemeden değil kas çekmesinden genetik bozukkukdan olan bir şey
Meskub Beyza_18 ben oğlumda ayva aşermiştim ama böyle birşey olduğunu bilmiyordum oğlumda Gamze var formda görünce şimdi kızıma hamileyim ayva yedim inşallah oda gamzeli olur
Cansut Beyza_18 benim ailemde eşimin ailesinde hiç gamzeli yok , bende bunu duymuştum yiyim dedim yerken yanagima bastirdim tek bir tarafına valla gamzeli oldu 😀😀 resim yüklemeyi bilsem yuklicem de bilmiyorum çok tatlı duruyor kızımda 😃😃
Zeyno2016 Beyza_18 hayır Canım rivayet öyle bişey yok ben ayvaya aşermişdim hamileliğim boyuncada ayva yedim qamze falan yok 🙂
Meleekk Beyza_18 ben 2 3 defa yedim sadece. Kızım gamzeli 🥰 ama ondan mı bilmem. Çünkü babası da bende gamzeliyiz 🤭❤️
Tontikannesii Funday35 hiç bi fikrim yok ayva yemekten mi yoksa genetik mi ama sonuçta zararlı bişey değil doğana kadar şansını denemekte fayda var 😄
Fatmacetinq Onner 20 haftalarda 1 2 hafta ful sabah akşam öğlen ayva yemiştim sonra bıktımistim yemekten ve bıraktım batıl inanc olabilir ama ben inanıyorum gercektn 😍😅
happykrkmzs Beyza_18 ay inşallah 😂17haftalık hamileyim 1 2hafta yememişimdir onun dışında nerdeyse hergün yedim doğunca bakıcaz var mı yok mu 😂