_ozlmm Blgn02 bende iki gün öncesi internetten yarım kilo kabak ile patlıcan söyledim ikişer tane geldi önceden yarım kiloya 5 6 tane falan olurdu 🙇🏽♀️
Fatos8263 alonee ben kilosu 8 liradan 30 liralik aliyorum aydin da oturuyorum siz nerde gordunuz bu el yakan pahaliligi
Fatos8263 alonee aynen valla benim cocuklarim meyvesiz duramazlar heralde istanbulda olsam bi meyve yiyemezler
EsengulC alonee ben İstanbul’da oturuyorum tamam çoğu şey çok pahalıydı bu hafta ama muz kilosu 11 lira
EsengulC alonee ya yanlış gördünüz ya da organik falandır o ya o kadar olamaz yami olmasın valla artık gına geldi zaten zamlardan ben salatalığın şokunu atlatamadım daha 30liraydı pazarda bu hafta
EsengulC alonee Allah Allah inşallah abi yanlış yazmıştır yani mümkün değil bimde galan bile 12 kilosu hiç görmedim öle 40lira
alonee EsengulC adama sordum kilosu 41 dedi ki bi kilo bile değildi yani yanlış anlamam imkansız zaten artık şaşırmıyorum fiyatlara
Tomrishatun Anneyimmmmm5 valla eşim oyle almis belkide marketlerde falan daha ucuz olabilir ama gerçekten 41 tl muz gormedim😂
alonee Papatyam63 ne mutlu size zaten sadece muz değil ki herşey pahalı artık keşke sadece bunlarla kalsa