alonee Papatyam63 ne mutlu size zaten sadece muz değil ki herşey pahalı artık keşke sadece bunlarla kalsa
Papatyam63 alonee hiç Sorma yemin ederim böyle televizyon ya çıkıp bağıra bağıra söylemek istiyorum artık yeter valla bu zamlar geçen hafta yağ 110 bugün 120 yine yukselmye başlıyor hayatında üst üste böyle gelen zamları görmedim ya Allah’ sonumuzu iyi etsin
alonee iki_melek_annesi adam kasti yazmaz herhalde salatalık 30 lira yazmış biri muz 41 olması garip gelmedi bi an 🤷🏻♀️
Tomrishatun Anneyimmmmm5 valla eşim oyle almis belkide marketlerde falan daha ucuz olabilir ama gerçekten 41 tl muz gormedim😂
iki_melek_annesi alonee Kız çok pahalıymış yesek Bi dert yemesek Bi dert Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Gul33 alonee kilosu 35 lira oldu ya. Sabahları domates salatalık yemeden duramazdım onlar da kilosu 30 TL olmuş vazgeçtim 😏 ailem Mersin’de soruyorum fiyatlarını, 6 TL muz, 3-4 lira salatalık. Yaşadığımız şehir sorunlu
ElisaMom Gulak Bende Darıcadayım😊 hakmardan alayım bari. Buyuksehirde yasamanin dezavantajlari hersey pahali, her yanimiz fabrika, kalabalik, havasizlik.. Allahtan nefes alabileceğimiz denizimiz var
minikpandammmm alonee ithal muz 40 TL ye yaklaşmış baktığınız belki ithaldir. Yerli muz 9 TL-15 TL arası bulunuyor ya . Vandaym ben de burda da zaten hersey pahalı
Sweetbabyy minikpandammmm Aynen ithal muz yavaş yavaş kalkıyor zaten İst.Tarabyada oturuyorum en oahalı seöt olarak geçiyor burda bile kalkıyor yerli muz çoğalıyor 9-15₺ arası
elfmoom alonee şükredin biraz ayıp.. muz yiyip kabız olmayın diye pahalandı. bizi düşünüyorlar siz de hala nankörlük yapıp 5 muz 41 tl diyorsunuz.. yemeyin o zaman, eskiden muz mu varmış…………