TnE_ Ege25 sen önce bi sakin olmaya çalış içini ferah tut benimde sürekli sertlesiyo ama dert etmiyorum. Bu kadar kafaya takacağına kalk sende doktora Hadi üşenme
TnE_ Ege25 yok yapmadı acilman var zaten sinyal bekliyoruz artık gününe daha var zaten dedi bekliyoruz bakalım
ozgese-s Kızlar sancı nasıl oluyo nst sancım 100 çıkıyor ben bişey hissetmiyorum açılma da yok bebeğim makat geliş haftaya sezeryan olucam sadece şiddetli bel ağrısı çekiyorum sancı kasıklar da mı oluyor .
Ege25 ozgese-s Kaç haftalıksın sezeryan olcan madem seni niye bekletio haftasının dolması içinmi sancıları hissetmemen bence çok güzel olmuş
Ege25 TnE_ Bende anlamıyorum ki ama doktor dioya oooo çok yoğun sancı yok az sancı hayırlısı olsun hakkımızda ben acile gittim üşütmüş şsün dedi antibiyotik v parol verdi içtim o rahatlattı biraz yarında kontrole gidince söylicem
Ege25 TnE_ gerek yok dediler 🙄soğuk su ve ayran içmiştim farkında olmadan aniden içmiş bulundum dedim ondan herhalde sanırım doğumu yakın zaten test yapıcaklar diye düşündüler
TnE_ Ege25 valla bana da gerek görmemişlerdi ben kendim yaptırdım ve pozitif çıkmıştım. O yüzden dedim