Ege25 TnE_ kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki anlatamam 😏sanki hasta olacakmışım gibi bel sırt bacak vajina agrıo
Ege25 TnE_ üşüttüm kesinde 😢 sancılar bitaraftan bu saydıklarım bitaraftan Bugün hiç i değilim yarın olmadı hastane ye gitçem seni ne zaman çağırdı Halil bey
TnE_ Ege25 Ben geçtiğimiz çarşamba günü gittim haftaya gel dedi ekstra bir durum olmazsa oda ya yarın ya da çarşamba günü giderim diye düşünüyorum
TnE_ Ege25 iltihap kötüdür cidden. Zeynep senem hanım falan onların full dolu oluyo ya muayeneleri. Halil beyi de hiç bir şeye değişmem sen de geç ona :) yaş kaç bu arada senin ilk gebelik mi bir de kac haftaliktin :)
Ege25 TnE_ 2.hamilelik 10sene sonra 2düşükten sonra bu iltihap tan dolayı 2düşügüm oldu o yüzden sıkıntılı geçti yaş 31
Ege25 TnE_ İlkler sorun çıkarmıyor İnan bana çok ara vermek bide 2.cilerde sorunlu oluyor anneni sağlığından dolayı sakın fazla ara verme 2.ye
Ege25 TnE_ karnım taşgibi şeninde ölemi çıldırıcam kendimi iyi hissetmiyorum hissetsem bende gitçem bugece sabah olmadı 38olsam
TnE_ Ege25 sen önce bi sakin olmaya çalış içini ferah tut benimde sürekli sertlesiyo ama dert etmiyorum. Bu kadar kafaya takacağına kalk sende doktora Hadi üşenme