TnE_ Ege25 valla bana da gerek görmemişlerdi ben kendim yaptırdım ve pozitif çıkmıştım. O yüzden dedim
Ege25 TnE_ Senin gibi bende doğuramadım o gün o sancıyla gitseymişim bişekilde doğurturmuş tam zamanıydı dedi 🙄
TnE_ Ege25 valla bende de sürekli regl sancısı gibi sancı baskı fena aşağıya doğru… açıklık ne kadar oldu bilmiyorum 😀 salı günü gidicez bakalım işte
Ege25 TnE_ aynı sistemi uyguluyorlar bende çarşamba gittim ya çarşamba gel dedi her hafta gelcen anlıcan dedi doğurana kadar ama bana o gün istersen yatışını yapayım dedi zorlanabilirsğn ama deyince kalsın dedim
Ege25 TnE_ Yani zaten başlamış sancıların kendi kendine olsun dedi ama Zeynep kilolu bebek istemiyor doğumda Halil beyin arkadaşı olmasa direk ona gitcem Doğuma senin bebiş kaç Kilo
Ege25 TnE_ Bide kafam karıştı normal doğum olcak dedi sonradan sezeryan a dönenlere üzülüyorum flan dedi😢
TnE_ Ege25 en son gittiğimizde 3250 falandi şimdi ne oldu bilmiyorum 1 hafta olmak üzere. Ben senin yerinde olsam Halil bey e de bir giderim
Ege25 TnE_ eee aynıyız işte en fazla 3buçuk olurlar salıya kadar ya diom ya arkadaşlar ikiside o yüzden yoksa Halil beyin muamelesini seviyorum
TnE_ Ege25 günü var diye 2. Kez bakmadi gayet normal değil mi çocuğu strese sokuyoruz dedi. Beni ara hemen gelirim dedi
Ege25 TnE_ N güzel demiş olmadı bende ona giderim Doğuma ek ücreti konultunuzmu peki gece çagırınca ek ücret ödeniyormuş