Siracinannesi Ogrtmn1234 18+3 erkek olucak inşallah 🥰 ikinci oğluşum geliyor yani kız olsun çok istemiştik ama buda oğluşmuş 💓
EbruuuAygul Siracinannesi Bende iki erkek annesiyim üçüncü bebeğimin kız olduğunu duyunca inanamadim darısı sana 🤭😊🌸
giomari Askiletotomsu çok şükür ikili test sonucum da temiz çıktı bir sonraki randevu 5 Mart bana da geç geldi sabırsızlıkla bekliyorum
bebekece Ogrtmn1234 şuan 16 haftalık 12+4 te ikili test yapılırken doktorum kız olduğunu söyledi erken olduğu için ben emin olamadım ama doktoruma göre kesindi en son 14. haftamda gitmiştim kızda ısrarlı bakalım 18. Haftada ne olacak😊
Elif_avc_ sMyL bana 12+5 günlük. İlken kemik yapısı kız dedı perotolojiye. Gittim biraz sıkıntım var oda dırek kız dedı
acemianneee_31 Ogrtmn1234 12 haftalıkken gittim erkeğe benziyor dedi sonradan gittim durmuyordu göstermedi kendini 😅
Ogrtmn1234 acemianneee_31 banada aynısını dedi 14 Şubat’ta kontrolüm var dur bakalım ne diyecek İnşallah kız der bu defa😅
acemianneee_31 Ogrtmn1234 ahahah eşimde bi umut kız bekliyo 😂 bende biraz daha sabredip ayın 2 sine kadar beklemeyi düşünüyorum