acemianneee_31 Ogrtmn1234 ahahah eşimde bi umut kız bekliyo 😂 bende biraz daha sabredip ayın 2 sine kadar beklemeyi düşünüyorum
[silindi] Ogrtmn1234 14 olucaz yarın 12. Haftada detaylı da doktor kız dedi… şubatın sonunda bir daha gidicez 10. Haftada ilk erkek demişlerdi şimdi çok alıştık kız fikrine bakalım kız mı erkek mi 🥰
melkaydnnn Ogrtmn1234 12+ 2 de net bir sekilde yumurtaliklariyla ucuyla beraber gördük baya dimdikine duruyordu gormemek elde degildi 🤣🤣 resim yukleyebilsem yuklerdim 🤣🤣
caglaboran98 kendincebirii hayır bende henüz hissetmedim aynı şekilde ilk gebeliğim ama sabırsızlıkla bekliyorum 🙏🥰
Yagmur-08 Haftamdayım %100 kız dedi değişir mi cinsiyet aynı mı kalır bilmiyorum çok belirgin değildi ultrason da ama doktor kız dedi bakalım hayırlısı 🥰
Pheebs Yagmur-08 Darısı başımaa😍😍 benim doktorum söylemedi. 13.haftada ultrasona girdim bir sonrakinde söyleyeyim kesin olsun dedi. Aslında bacak arasını gordum ultrasonda ama hiç anlamıyorum ultrason görüntülerinden ondan bilemedim 😂😂
busepoyraz @Ogrtmn1234 13 haftadayım henüz öğrenemedik erkeğe benziyr demişti sadece tahmin edebilenler varsa bakabilir mi lütfen 😊 https://imgyukle.com/i/oAgkJU