Fatmapekesen bluees1207 Bende hep erkek görüyorum hatta bugün de senin oğlun olur dediler bakalim rüyalarım gercekmi Umarim çıkar 🙏
ipekveannesi Ogrtmn1234 17+3 olduk 14+1 özel 14+5 devlet erkek dedi. 21nde kontrolüm var eğer bir sürpriz olmazsa oğlum olacak inşallah ❤️
Esra_G Bi türlü ilerleyemedim ki cinsiyete sıra gelse :) ne zaman ultrasona girsem şu hafta hesabı değişiyo. 13+1 diye gittim ikili teste girdim belki cinsiyette görünür dedim 12+1 e geri düştük boy ölçümünde izlenen hafta. cinsiyet minsiyet yok ortalıkta :)
Rojperest Bu gün tam 15 haftalık olduk, 13 te doktor %80 kız dedi, bu ay sonu gidince kesin öğreniriz gibime geliyor😄
Pheebs Öğrenmeme 18 gün kaldı cok heyecanliyim🙊🙊 bu sene erkek senesi ama gönlümden minik Bir prenses geçiyor 😍 hepimizin gönlüne göre olsun insallah sağlıkla 🌸
Ogrtmn1234 Deletedmom2265 İnşallah gonluzdeki gibi olur bende kız olsun istiyorum hayırlısı ve sağlıkla tabiki en önce saglik olsun diyorum
Ogrtmn1234 Kayaaelif detaylı ultrason dedikleri şey daha ayrıntılı bir şekilde gelişimine sağlık durumuna bakiliyor
-anne-oluyorum- 12+6 bugün kız denildi ama çok yanılma payı var dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gideceğim İnşallah değişmez sağlıklı hayırlı bi kızım olur o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını 😍
Lavinya-aa Doktorum 12 ve 13.haftada kesın erkek demişti 15.haftada vajinal muayene etti aa kız dedı.Çok şaşırdım kesın erkek demşti çnkü ama hala inanmıyorm kız olduguna😂Bakalım bı dahaki muayenemi beklıyorum
Ogrtmn1234 Lavinya-aa ayy İnşallah aynısı banada olur 100 de 60 erkek dedi banada devlet mi özele mi gidiyorsunuz doktorunuz iyi mi bu konuda
Lavinya-aa Ogrtmn1234 Ogrtmn1234 özele gidiyorum.Bir kızım var aynı doktora gıdıyorm çok memnunum kızımda cınsıyet yanılması yaşatmamıştı ama bu sefer yanılttı bizi😅