Derininannesi_ Meleekk ben iki üç hafta önce cok ağır bi hastalık geçirdim domuz gribi cıkmıstı şimdi de covid cıktı öksürük hafif var burnum tıkalı baya
Meleekk Derininannesi_ ah canım ya çok kötü olmuş üst üste gelmiş 🤦🏻♀️☹️çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah 🙏❤️
Derininannesi_ Ece003 evet doktorum da bebek etkilenmiyor korkma dedi ama moralim baya bozuldu kuzum ya 😞
Ece003 Derininannesi_ psikolojikmen zaten çöküyor insan hiç birşeyi olmasa Bİle tabi ben bide üstüne çok ağrılar çektim hala ağrıyor ama bunada şükür en kısa zamanda ağrıların olmadan atlatırsın inşallah ❤️
Derininannesi_ Tubakay doktorum özlem katırcı aradım görüştüm korma bi sıkıntı olmaz parol al dedi bolca meyve tüket su tüket dedi 20 sinde kontrolüm vardı zaten
Derininannesi_ Betulicipek27 sana da cok geçmiş olsun kuzum cok teşekkür ederim 💛 dikkat edicem inş bebeğim de bugün cok hareketli sanki bana enerji vermeye çalısıyo gibi baya moralim bozuldu benim ilk daha bu cok dikkat etmiştim yakalanmamak için yaa
Derininannesi_ Zenkarnec yok ofiste çaycı ablamız pozitif cıkınca bende ertesi gün grip gibi oldum korktum test verdim pozitif cıktı direk eve geldim
Derininannesi_ Biyo_logg yok gitmedim doktora arayan soran da olmadı test verirken de gebeyim diye belirtmiştim üstüne basa basa
Derininannesi_ Ceylin680 çok teşekkür ederim inş kolay geçer burun tıkanıklığım çok var ki normalde de tıkalıdır toz alerjim var sprey kullanıyorum o bile fayda etmedi baya enerjim düştü
Ceylin680 Derininannesi_ eğer migdeniz yanmassa portakal tüketin çok enerji veriyor.birde meyveli sütler.ben yemek zorla yedim ama günde 2 paket meyveli süt içtim o enerji verdi
Derininannesi_ Mozarella hiç doktora gitmedim nst ye almazlar sanırım bu haftada sanmam ama doktorum parol dısında bseye gerek yok kendini kötü hissedersen ara dedi
Tubakay Derininannesi_ ya çok geçmiş olsun ben de Hüma da Erşad beye gidiyorum agumentin de vardı ama sadece iğneyi aldım ben de 😔
Mervekck Derininannesi_ canım bol bol tuzlu suyla kargaya yap bide tursu suyu iç o çok etkili virüs boğazından ciğerlerine inmeden önlem al yani 😘
Derininannesi_ KIZLAR NEFES DARLIĞI FLAN YAŞAYAN OLDU MU BEN KORKUDAN MI BÖYLE HİSSEDİYORUM ? Nolur beni rahatlatın çok korkuyorum 🥺