Yamantosunannesi Meleekk canım aynıları bende vardı ama tat kokum da gitti pozitif olduğumu öyle anladım
Tubakay Derininannesi_ ya çok geçmiş olsun ben de Hüma da Erşad beye gidiyorum agumentin de vardı ama sadece iğneyi aldım ben de 😔
Ece003 Derininannesi_ psikolojikmen zaten çöküyor insan hiç birşeyi olmasa Bİle tabi ben bide üstüne çok ağrılar çektim hala ağrıyor ama bunada şükür en kısa zamanda ağrıların olmadan atlatırsın inşallah ❤️
Ttulin Ece003 bende 4 gundur agri cekiyorum. Oksurukmus,bogaz agrisi burun tianikligiymis hic onemi yok suan. Ne oturabiliyorum ne rahat yatabiliyorum. Sızım sızım sizliyor vücudum. Uykusuzluk yorgunluk da arkasindan geliyor. Daha ne kadar gun surecek bu agrilar merak icindeyim.
ikramomm Derininannesi_ bu aralar öyle çok pozitif vaka var ki dikkat edin hanımlar bizimde 5. Günümüz karantinadaki ve 3 haftadır bebeğimi göremiyorum sürekli temaslı olarak bekle falan şu bu derken benimde korkularım var allah korktuklarımızda sınamasın bizi 🙏🏻❤️
mesutunhaticesi Allah’ın izniyle birşey olmaz. Bugün beni de ebe aradı. Bol su tüket, beslenmene dikkat et ve dinlen dedi. Kendimi çok iyi hissediyorum. Aşılı olmanın bir avantajı da bu. Hastalığı hafif geçiriyorsunuz. Aşılarınızı ihmal etmeyin annişler. 💓🌸🌟
Hmsrln Derininannesi_ Aşısızım ve çok hafif atlatıyorum😊 stres olmayın lütfen beslenmenize ve suyunuza dikkat edin 💐 yalnız değilsiniz, geçmiş olsun😊
Ttulin Betulicipek27 merhaba ayni sekilde bende cok agrili geciriyorum. Eklem kas agrilariniz kac gun surdu.
Derininannesi_ Ttulin geçmiş olsun daha yeni oldum ben zaten eklem ağrısıyla bildim covid oldugumu bacaklarımın üstüne basamadım ama bugün daha iyiyim
Ttulin Derininannesi_ tesekkur ederim. Umarim hepimize biran evvel gecmis olur,sagligimiza kavusuruz.