BeyzaF Gecegunesi maşallah gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla 🤲🏻 Doktorunuz baya ilgiliymiş çok şanslısınız ya keşke hepsi öyle olsa ben burda hiç duymadım Hindistan ceviziyle masaj yapanı falan gerçekten şaşırdım okuyunca me güzel
Gecegunesi BeyzaF amiiin , ilk doğumumda memnun kalınca doktor nereye biz oraya olduk 🥰 Allah böyle doktorların sayısını arttırsın 🌸
kivirciginannesi BeyzaF aynı doktorda bende doğum yaptım 30dk masaj yaptı. Kesisiz dikişsiz doğurdum hemse sezeryan sonrası normal doğum. Müthiş bir doktor Allah razı olsun
Gecegunesi cansublt çok teşekkür ederim inşaAllah sizinde doğumunuz çok kolay geçerrr hastaneye gittiğinizde 1 saat dolmadan doğum yaparsınız inşaAllah 😍
Yusufkerem @Gecegunesi maşallah ne güzel geçmiş dogumunuz Allah bağışlasın evladınızı, Nehir hanımı çok methediyorlar, bu yıl ki doğum ücreti ne kadar acaba birde muayene ücreti
Yusufkerem @Gecegunesi Aa iyiymiş aslında ,burdan biri daha yapmıştı orada 9000 yazmıştı çok şaşırdım
AnnelikHayali Gecegunesi sağlıkla büyüsün inşallah miniğin. Hastanede lavman yapıldı mı acaba onu merak ettim ben. Bir de gebeyken perine masajı yapıyor muydun epizyotomi olmaması için?
Gecegunesi AnnelikHayali lavman yapılmadı doktorum bu tür şeylere karşı , aksine güçlü olmamız için gelirken yanına hurma ceviz fındık vs al yemek için diyor . Ben hiç yapamadım perine masajı iki kez Hindistan cevizi yağı sürdüm hepsi bu
humeyra-63 41+4 de kadar nasıl bekleyebildiniz?😌bende şu an 40+6 dayım çok stres yapıyorum Dr yarın gel yatışını yapalım dedi.nts de hafif sancı var ama ben hissetmiyorum.açılma yok ne yapcan bilmiyorum.2 doğumum olacak ilki normal doğumdu.
Gecegunesi humeyra-63 açıkçası çokta sabredemedim psikolojik olarak çok iyi değildim bunalıma girmiştim… ama geldi çok şükür
Gecegunesi kivirciginannesi çok teşekkür ederiiim 😊 bende de aynı kesi dikiş hiçbir şey yok , duyan herkes çok şaşırıyor
Gecegunesi Zynpppppp1 hurma çayını denediniz mi , merdiven inip çıkma pilates topu vs işe yarayan şeyler
Mihrali Gecegunesi maşallah Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.benimde doktorum 34 ten beridir zeytinyağı sürmemi istedi ama ben 37 gibi anca başlayabildim inşallah bende faydasını görürüm.
Gecegunesi Mihrali Allahın izniyle faydasını görürsünüz bugün kontrolüm vardı sarkma bile yok dedi doktorum kendini toparlamış elhamdulillah