Gecegunesi kivirciginannesi çok teşekkür ederiiim 😊 bende de aynı kesi dikiş hiçbir şey yok , duyan herkes çok şaşırıyor
Gecegunesi Zynpppppp1 hurma çayını denediniz mi , merdiven inip çıkma pilates topu vs işe yarayan şeyler
Zynpppppp1 Gecegunesi hurma çayı hariç hepsini denedim ve inanırmısınız hamileliğin boyunca sürekli ayaktayım bir dk bile oturmadan hamilelik geçiriyorum 39+5 im
Gecegunesi Mihrali Allahın izniyle faydasını görürsünüz bugün kontrolüm vardı sarkma bile yok dedi doktorum kendini toparlamış elhamdulillah
rabiasahin28 Gecegunesi öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sizin adınıza çok sevindim. bişey merak ettim hindistan cevizi yağını nerenize sürdü ve doğumdan öncemi kullandınız
Gecegunesi rabiasahin28 doğumdan önce kullanmamı istedi ama bende mantar vardı kullandım ve mantarım olduğu için iyi gelmedi bende kullanmayı bıraktım. Tam olarak doğum yaptığımız yere sürüyor yırtılma vs olmasın diye
Gecegunesi Zynpppppp1 bende tam tersi bu hamilelikte çok tembeldim.. hurmayıda deneyin isterseniz Rabbim kolaylaştırsın
Hlyanne Gecegunesi bebeğiniz hayırlı olsun… Bebeğiniz kaç kilo doğdu ben bebeğin çok kilo almasından ve doğumun zor olmasından korkuyorum bugün kontrole gidecem bakalım neye karar verecek doktorum
Gecegunesi Hlyanne kızım 3400 doğdu Ama şunu söylemek istiyorum oğlum 4000 kg doğmuştu doğumum aşırı kolaydı kızı 3400 ama doğumum ilkine göre daha zordu 🙈 bence kilolu bebek kendini daha kolay yitiyor
BirFeyzaBirBebek Gecegunesi doğum sırasında epidural aldınız mı? Epidural rahatlatıyor daha kolay oluyor diyor doğum yapanlar 🤔