KubraKocakaplan Bbusraa_ uyandım aşırı ağrım oldu bir anda bebeğimle tam ilgilenemedim birde genel anestezi bebek için pekte hayırlı bişey değilmiş detaylarıyla anlatınca ikna oldum doğrusu
KubraKocakaplan Kumsallina95 bende yapamam dedim ama mecbur kaldım gibi bişey oldu haziran 2019 doğumlu büyük olanda
Kumsallina95 Serapsahra ay aynı şekilde bende de o cesaret yok ya ikinci olunca korku var sadece ilkinde bilmeden girince bu kadar korku değil ,😊😬
Kumsallina95 biruykusuzanne eminim oyledirde ben dayanamam dokunmalarida hisediyomusuz oda korkutur beni ya yapamam ben 😊😬
nuzunismail Kumsallina95 Ablam ilk bebeğini spinal ile yaptı ama sonrasında boynu tutulmuştu baya kötü olmuştu, baş ve bel ağrsı olan da çok duydum operasyon sonrasında. O yüzden epidural tercih edicem daha konforlu olduğunu düşünüyorum spinale göre.
Kumsallina95 Ozlemdiril 1 hafta bir zorluğu sonra ayaklanıyor dün zaten 😊❤️🙏 sağlıkla gelsin minik kuş ❤️
Kumsallina95 nuzunismail epiduralde arkadaşım dediğin gibi oldu en iyisi genel ben ilkini genel oldum rahattım bundada öyle yapicam 👍
Oznurkk Kumsallina95 hadi inşallah cumayı iple çekiyorum 🤣 Zaten kilosu fazla çıktı gibi onun için son dakikaya kadar bekletmez doktorum eğer ultrasonda sorun yoksa aynı kilo çıkarsa 🤭
Nils Kumsallina95 benimde 2.sezeryanım olcak korku kapladı içimi bu sefer ilkinde genel olmuştum şimdi bilmiyorum yarın gün belli olcak
Kumsallina95 Nils aynen benimde iki ilki genel iyiydi ya ikincide genel olurum ben ,🤣 korkunun şeye faydası yok malesef
Kumsallina95 KubraKocakaplan olur ya Allah o gücü veriyor benim büyük kız okula gidiyor inan daha zor ama yapcak bisey yok 🤦🏽♀️🥰