Ecenur1 Kumsallina95 36+1 im zorunlu sezeryan olucam dün gittim kontrole ama şubat sonu dedi bende o tarihi istiyor dum normalde
Kumsallina95 KubraKocakaplan olur ya Allah o gücü veriyor benim büyük kız okula gidiyor inan daha zor ama yapcak bisey yok 🤦🏽♀️🥰
Ecenur1 Kumsallina95 benim 39.haftaya denk geliyor canım 28 şubat ya 22 sini çok istiyor dum ama şubat sonu diyince birşey diyemedim
Kumsallina95 Nils aynen benimde iki ilki genel iyiydi ya ikincide genel olurum ben ,🤣 korkunun şeye faydası yok malesef
Kumsallina95 Ecenur1 çok tuhaf 39 da sezeryani beklemeye gerek yok ki 38 de alınabiliyor çünkü ciğerleri gelişmiş oluyor bebeğin zaten ,🤦🏽♀️❤️
KubraKocakaplan Ecenur1 Ben şuan 36+2 yim doğum 38+1 de doğum olcak doktor dediki 38+5 falana denk gelseydi bu tarihi veremezdim şanslısın dedi ondan merak ettim
Oznurkk Kumsallina95 hadi inşallah cumayı iple çekiyorum 🤣 Zaten kilosu fazla çıktı gibi onun için son dakikaya kadar bekletmez doktorum eğer ultrasonda sorun yoksa aynı kilo çıkarsa 🤭
Kumsallina95 Oznurkk bizimkininde kilo ilerde ama haftasından 1 haftada ilerde 22 su bakalim sağlıkla gelsinler ,🤦🏽♀️🤣
Ecenur1 KubraKocakaplan KubraKocakaplan benden bir gün öndesin bebekte Bi gerildik falan da yok 3090 gram kilosu da iyi aslında neden o kadar ileri dedi anlamadım
Ecenur1 Kumsallina95 evet bende 38 de alır diye düşünüyor dum ama 3 hafta sonra dedi 39.hafta oluyor ve kilosu da gayet iyi 36+2 olduk 3090 gram neden bekletiyor bilmiyorum
KubraKocakaplan Ecenur1 bende geçen cuma gittim en son tam 3 kilo 10 gramdı ultrasonda 2 hafta önde dedi ondan verdi tarihi sanırım