Ezgicck Bfduam bana geçmedi canım ya ben tam 2. Aşıyı vuruldum 3 gün sonra eşim oldu covid hatta ben kesin bendede vardır diye maske falan bile takmadım 5. Gün bana test yaptılar negatif çıktım ama hafif atlattı yani sadece koku tat kayboldu hafif eklem ağrısı vardı onun dışında bir problemi olmadı
Ezgicck Bfduam yok canım onlar hiç olmadı eklem ağrıları da 2 3 gün içinde yok oldu covid ilaçlarını kullandı bide bolca vitamin içirdim 4 gün içinde toparladı tat koku kaybolmasa hiç bişeyi yok gibiydi tek aşılıydı bide
Bfduam melekimserra p katılır gibi oluyor, ayvayı sıcak suda haşla iç iyi geliyor. Limona tuz atıp gargara da aynı şeklilde. Karanfil, limon, sarımsak, nane, zerdeçal bunlarida sıcak suda bir kaç dak haşlama, Aklında olsun inş ihtiyaç duyulmaz daha.
Elifimm1 Bfduam bız de esımle nısan ortasında kovıd olduk Temmuz da bır ayık hamıle ıdım. Yanı ıkı ay sonra hamıle kalabıldım
Elifimm1 Bfduam bızım aşımız yoktu yanı dönem daha yenı çıkmıştı aşı . Esım hafıf ama ben çok ağır atlattım.
F_s_ Bfduam bizde çok ağır atlattık eşimle. Eşimin iki aşısı benim ise hiç yoktu. Atlattıktan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim belki bir ay bile sürmemiştir
Bfduam F_s_ as ne güzel, Umut oldunuz bana da sağ olasın 🌹 Eşinizde de ateş sıtma, baş ağrısı olacak kadar etkilemiş miydi?
F_s_ Bfduam çok hafif bi ateş oldu ama uzun sürmedi ben atlatana kadar ateşim devam etti mesela. Bide çok az eklem ağrısı yaşamıştı
Bfduam Askiletotomsu büyük geçmiş olsun, Rabb’im sizlere bağışlamış, kefaret olur o üzüntüler de inş. Entübe olmadı inş di mi? Yoğun bakıma rağmen sperm etkilenmeye oluyor demek ki, herkesde etki bir olmaz tabiki.
Tomrishatun Bfduam ben ona inanmıyorum ben covit geçirdim ertesi ay tup bebek denedik eşimde spermler normaldi bir problem cikmamisti
Bfduam Tomrishatun çok güzel haber, inş öyle olsun da hayırlısıyla. Sen hangi süreçtesin şimdi transfer vs?