Bfduam Tomrishatun çok güzel haber, inş öyle olsun da hayırlısıyla. Sen hangi süreçtesin şimdi transfer vs?
Tomrishatun Bfduam benim transfer tutmadı sonra başka doktora gittim profesör dedi önce kilo veriyoruz sonra 1 tane hormon ilacı verdi deha yukseltemek için 20 günde bir bitiyor alıyorum 410 tl 3 ay minimum bekleyeceğiz dedi ondan sonra bakicaz tekrar tup bebek deniycez sanirim
Bfduam Askiletotomsu büyük geçmiş olsun, Rabb’im sizlere bağışlamış, kefaret olur o üzüntüler de inş. Entübe olmadı inş di mi? Yoğun bakıma rağmen sperm etkilenmeye oluyor demek ki, herkesde etki bir olmaz tabiki.
Elifimm1 Bfduam bızım aşımız yoktu yanı dönem daha yenı çıkmıştı aşı . Esım hafıf ama ben çok ağır atlattım.
Bebegim0101 Bfduam aradigim bi post😂esim covid oldu pazar gunu karantinadan cıktık.reglmde dun bitti.Ama suan korunsakmi korunmasakmi ne yapsak hic bilmiyoruz esimin atesi 1 gun surdu,eklem agrisi oldu yani ilk 2 gun kotuydu sonra duzeldi ama hala halsizligim var diyor.biz bu durmda ne yapacagmizi bilmiyoruz
Mucizebeklerkennn Eşim ve ben covid olduk bu ay tam da hormon testlerim falan yaptırmıştım yani hem de ovulasyon testine başladım bu ay. Bakalim tutacak mı
Bfduam Mucizebeklerkennn Inş hayırlı sonuçlar alırsınız. Ne zamandır deniyorsun? Geçmiş olsun bu arada, nasıl seyr ediyor?
Askiletotomsu Bfduam hiç bilmiyorum canım o ne demek ki☺️ ? Ben genelde yorum yapıp cikiyodum uzun vadeli hiç kalmaidm karıştirmis olabilir misin🌸 Artık sık sık girer oldum iki aydır, gebeyim de.
Pemberuya Bfduam Ay çok şaşırdım bizde Eylül ayında geçirdik ben hafif ayakta atlattım eşim yattı bayağı bir. Ne gibi testler verdiniz peki canm
F_s_ Bfduam çok hafif bi ateş oldu ama uzun sürmedi ben atlatana kadar ateşim devam etti mesela. Bide çok az eklem ağrısı yaşamıştı
Tubmavi Bfduam eşim covid olmuştu zaten ben olmamıştım ama çok oldu yazındı. Ağır atlattı ama geçti çok şükür. Ağustosta covid oldu ben 29 eylülde adet gördüm sonra bida görmedim.