Bfduam Dün Dr a gittim eşimden test alacaklardı, bu süreci yeni geçirdigi için Dr almadı “muhtemelen değerler düşük çıkar” dedi. Covid sperm sayısınıda etkiliyormuş, eşi, kendisi geçiren arkadaşlar kaç ay sonrasında hamile kaldınız?
melekimserra Bfduam bizimde çok ağır geçti eşimi zatürre ye çevirdi çok şükür beş ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Ezgicck Bfduam canım eşim 5 ekimde karantinadan çıktı benim son adet tarihim 6 Ekim 6 kasımda hamile olduğumu öğrendim hemen kaldım yani sorun olmadı bizde ondan önce 2 ay denemiştik olmamıştı covid den sonraya denk geldi
Cokomik Esimle ben ayni zamanda covid olduk nisan ikinci haftasiydi sanirim temmuzda da hamile kalmisim 2 bucuk ay filan ve cok zor atlatmistik
Bfduam Cokomik büyük gecmiş olsun canım, hamd oksun şimdi iyisiniz di mi? Evet zorluyor insanı ve bi sey bırakıyor geçse bile bi süre. Ya ne melek bi şeymiş ki spermi bile etkileyebiliyormuş bu virüs.
Bfduam melekimserra geçmiş olsun canım, hastaneye yatma durumu olmadı inş di mi? Bir daha yaşarmasın Mevlam, zordu evet. Spermi bile etkiliyormuş nasıl bi şeymiş bu.
Cokomik Bfduam sagolun cok sukur atlattik,sperm konusunda net bilgim yok ama koca vucudu bj anda yataga dusuren onuda etkiler herhalde allah size de hem sifa hem gonlunuzdekini versin hayirlisiyla 🎈❤
melekimserra Bfduam aynen malesef devlet yatırmak istedi ama oraya çok güvenmedik evde kardeşim hemşire idi o gerekli bakımı yaptı
Bfduam Cokomik bencede, iyi hissediyorsun bi anda geri gidiyor, Hamd olsun canım bizimde geçen aydı, inş tekrar olmayız dikkatlere alakası yok, okuldan getirdi bizim minik, istediğin kadar dikkat et, dışlarla temaslıyız.
Bfduam Ezgicck ya çok sevindim, Allah razı olsun umut oldun. Bu virüsün nereye ne yapacağı belli değil, insan haliyle düşünüyor. Ne güzel hamd olsun eşinde sıkıntı oluşturmamış, inş darısı bize:) Geçen ay bir hafta gecikince acaba mi dedim inş nasip olur hepimizede topluca burda🤲
Ezgicck Bfduam bana geçmedi canım ya ben tam 2. Aşıyı vuruldum 3 gün sonra eşim oldu covid hatta ben kesin bendede vardır diye maske falan bile takmadım 5. Gün bana test yaptılar negatif çıktım ama hafif atlattı yani sadece koku tat kayboldu hafif eklem ağrısı vardı onun dışında bir problemi olmadı