kzbny0lc yaaaaa ayar konusu süpermiş çünkü bende pek anlamıyorum sevmiyorum da bu hoşuma gitti teşekkür ederimm😁😁
Süpürge ve ütü önerisi 😁
aysel79 çok teşekkür ederim evet philips in ışık özelliği çok hoşuma gidiyor demek ise yarıyor cidden 😇
Dyson varken başka süpürge alınmaz bende ona geçmek istiyorum 🤗 ütü Kazanlı en güzeli bol buhar uygun Fiyatlı bi şey isterseniz Beko’nun ütüsü güzel
Mervepera valla modeli bilmiyorum ama mavi renk
Phılıps azur pro ütüm 5 senedir kullanıyorum süpürgemde phılıps marathon aynu şekilde beş senedir kullanıyorum memnunum ama şimdi süpürge alsam dyson alırım kablosuz
Mervepera philips marathon ultimate serisi gercekten mükemmel benden sonra annem kayınvalidem ve evlenecek arkadasım aldı gücünü görüp 😬
Mervepera https://resimyukle.io/r/9wz39xMMEH bu model canım
Mervepera süpürge Vestel ayyıldız modeli ütü de Philips azur pro 3 yıldır kullanıyorum memnunum sorun yaşamadım 😊
Mervepera süpürge bütçeye göre değişir bendenki arçelik ben çok memnunum ama elektrolüxün süpürgeleri harika birde philips ütüde kesinlikle philips derim
Mervepera benim süpürgem Philips cat&dog serisi. 4 yıldır kullanıyorum çekim gücü minicik bile azalmadı. Max güçte halıyı kaldırmayı geçin yerinden kıpırdatamazsınız. Ve etrafımda çok maraton kullanan var hepsinin bir süre sonra düştü performansı. Bu acayip güzel pratik hafif ve antialerjik.
Mervepera ütü olarak da Philips azur pro kullanıyorum memnunum. Daha iyileri de var ama Philips ten şaşma
- Düzenlendi
Supurgem Rowenta RO7690, utum Philips Azur Performer Plus. Ikisinden de çok memmunum. Süpürgede Electrolux diye harika bir marka var anneme aldım çekim gücü mükemmel. 🌸
poyrazinannesi1 teşekkür eder😇
Sema97 teşekkür ederimm😇
yarenaygk34 teşekkür ederim😇
Deletedmom622772 teşekkür ederim canim😇
Mervepera Philips maraton 😍
Asel2520 tamamdir çok sagol 😇😁
Aselyusra aaa çok teşekkür ederim bu modeline de bakayim duymamıştım hic