Mervepera Kızlarr süpürgem (korkmaz) ve ütümden (tefal ultimate) memnun değilim bana önerebileceğiniz marka modeller nedir evim aşırı toz alıyor ve kopegim var süpürge iyi birsey istiyorum o yüzden 😁
Hzlkaya Mervepera Philips azur pro kullanıyorum ütü olarak çok memnunum Süpürge olarak da xiaomi mop pro robot süpürge kullanıyorum çocuk ve hayvanlı evde olmazsa olmaz bence 👍
Asel2520 Mervepera ütüm philips Kazanlı ütü aşırı memnunum süpürgem philips marathon çekim gücü mükemmel
poyrazinannesi1 Ütü olarak Philips azur elit, süpürge olarak Philips maraton öneririm. İkisini de kullanıyorum çok memnunum.
Mervepera Hzlkaya teşekkür ederimm 🥰 galiba robottan önce ilk normal süpürgeyi aldircam robot tu hedef ama öbürü sıkıntı yapınca robotu azcik daha beklemek zorunda🙈🥲
Aysenur5 Supurgem toz torbalı bosch bgn2a111 sanırsam yani klasik eski model 3 senedir beraberiz hiic üzmedi ütü de beko marka yine ondanda çok memnunum klasik eski model ütü oda 😀
Mervepera sherlock bütçe sorun değil pek önemli olan iyi olması kimi ucuz olup iyi olanlarda var 🤭 ihlas diyenlerde oldu bana napsam bilmiyorum sormak istedim dyson da olabilir evet aklıma gelmemişti teşekkür ediyorum 🤔🤔
Mihri-balim_ Mervepera Arnica Tesla da çok iyi çok çok pahalı bişey almiycaksan hem çok kaliteli hemde çekim gücü oldukça iyi tavsiye ederim
kzbny0lc Benimki Philips Azur elite. Ütüde kesinlikle philips tavsiye ederim farklı model de olabilir tercih size kalmış ama benim gibi ütü sevmeyenler icin ayarsiz olmasi cok guzel asla bir sey yanmıyor ya da ayarlama telaşına girmiyorsunuz 😀😀😀
Mervepera kzbny0lc yaaaaa ayar konusu süpermiş çünkü bende pek anlamıyorum sevmiyorum da bu hoşuma gitti teşekkür ederimm😁😁
aysel79 Philips marathon x9185/7 kullanıyorum çok harika ışıgı sayesinde en ufak tozu bile görüyorum ütü olarak philips azur kullanıyorum tavsiye ederim
Mervepera aysel79 çok teşekkür ederim evet philips in ışık özelliği çok hoşuma gidiyor demek ise yarıyor cidden 😇