Kızlarr süpürgem (korkmaz) ve ütümden (tefal ultimate) memnun değilim bana önerebileceğiniz marka modeller nedir evim aşırı toz alıyor ve kopegim var süpürge iyi birsey istiyorum o yüzden 😁
Süpürge ve ütü önerisi 😁
Mervepera philips diyorum her makinesi mi guzel olur ya😂
Ütü olarak Philips azur elit, süpürge olarak Philips maraton öneririm. İkisini de kullanıyorum çok memnunum.
Supurgem toz torbalı bosch bgn2a111 sanırsam yani klasik eski model 3 senedir beraberiz hiic üzmedi ütü de beko marka yine ondanda çok memnunum klasik eski model ütü oda 😀
Mervepera süpürge kesinlikle dyson. Ütü Philips
Mervepera Arnica Tesla da çok iyi çok çok pahalı bişey almiycaksan hem çok kaliteli hemde çekim gücü oldukça iyi tavsiye ederim
Benimki Philips Azur elite. Ütüde kesinlikle philips tavsiye ederim farklı model de olabilir tercih size kalmış ama benim gibi ütü sevmeyenler icin ayarsiz olmasi cok guzel asla bir sey yanmıyor ya da ayarlama telaşına girmiyorsunuz 😀😀😀
sherlock bütçe sorun değil pek önemli olan iyi olması kimi ucuz olup iyi olanlarda var 🤭 ihlas diyenlerde oldu bana napsam bilmiyorum sormak istedim dyson da olabilir evet aklıma gelmemişti teşekkür ediyorum 🤔🤔
AsliTurgut bende onlara bakıyordum az önce 😁😁 teşekkür ederim 😁
poyrazinannesi1 maratonun hangisi peki bi kac çeşit gordum nette 🙄
Philips marathon x9185/7 kullanıyorum çok harika ışıgı sayesinde en ufak tozu bile görüyorum ütü olarak philips azur kullanıyorum tavsiye ederim
Hzlkaya teşekkür ederimm 🥰 galiba robottan önce ilk normal süpürgeyi aldircam robot tu hedef ama öbürü sıkıntı yapınca robotu azcik daha beklemek zorunda🙈🥲
Aysenur5 valla eski değil canım bence teşekkür ederim bakicam netten🤭🤭
Asel2520 maratonun hangisi canım
Mihri-balim_ netten bakiyorum hemen 🤭