• Öneri
  • Süpürge ve ütü önerisi 😁

Kızlarr süpürgem (korkmaz) ve ütümden (tefal ultimate) memnun değilim bana önerebileceğiniz marka modeller nedir evim aşırı toz alıyor ve kopegim var süpürge iyi birsey istiyorum o yüzden 😁

Mervepera Philips azur pro kullanıyorum ütü olarak çok memnunum
    Süpürge olarak da xiaomi mop pro robot süpürge kullanıyorum çocuk ve hayvanlı evde olmazsa olmaz bence 👍

Supurgem toz torbalı bosch bgn2a111 sanırsam yani klasik eski model 3 senedir beraberiz hiic üzmedi ütü de beko marka yine ondanda çok memnunum klasik eski model ütü oda 😀

Mervepera ütüm philips Kazanlı ütü aşırı memnunum süpürgem philips marathon çekim gücü mükemmel

Mervepera Arnica Tesla da çok iyi çok çok pahalı bişey almiycaksan hem çok kaliteli hemde çekim gücü oldukça iyi tavsiye ederim

Benimki Philips Azur elite. Ütüde kesinlikle philips tavsiye ederim farklı model de olabilir tercih size kalmış ama benim gibi ütü sevmeyenler icin ayarsiz olmasi cok guzel asla bir sey yanmıyor ya da ayarlama telaşına girmiyorsunuz 😀😀😀

sherlock bütçe sorun değil pek önemli olan iyi olması kimi ucuz olup iyi olanlarda var 🤭 ihlas diyenlerde oldu bana napsam bilmiyorum sormak istedim dyson da olabilir evet aklıma gelmemişti teşekkür ediyorum 🤔🤔

Philips marathon x9185/7 kullanıyorum çok harika ışıgı sayesinde en ufak tozu bile görüyorum ütü olarak philips azur kullanıyorum tavsiye ederim

Hzlkaya teşekkür ederimm 🥰 galiba robottan önce ilk normal süpürgeyi aldircam robot tu hedef ama öbürü sıkıntı yapınca robotu azcik daha beklemek zorunda🙈🥲

Aysenur5 valla eski değil canım bence teşekkür ederim bakicam netten🤭🤭