Meleq Acemi_annee1 ferah ol canım bi çoğumuz aynısını yapmışızdır..ben 14 haftalık oldum hala devam ediyorum doktorum son 1 kutu daha kullan bırak dedi 10 günlük ilacım kaldı
Elfs Acemi_annee1 hamile olmadan kullanmışsınız ki bu zaten tavsiye ediliyor şimdi de doktorun verdiği ilacı kullanıyorsunuz yani sıkıntı yok o yüzden.
Acemi_annee1 Elfs yol canim hamileyken kullandım. Gebe kaldığımı bilmiyordum snra devam edip kutuyu bitirdim. Bittikten sonra düşük dozlu olanı kullandım 12. Haftama kadar toplam iki kutu folik kullanmış oldum biri folbiol biri de folidoce
Arzunurtpky Acemi_annee1 hayır bir sakınca görmedi ben 2 ay kullandım bi tablet kalmıştı yarım veya çeyrek içebilirsin bence doktoruna da danış tabi
Acemi_annee1 Arzunurtpky şuan 15. Haftadayim folik kullanmayı 12 de bıraktım canım ama hamileligimin başından yüksek doz kullanınca o beni korkuttu sadece
MaBelle Acemi_annee1 400 mcg nin 10 katı 4mg eder ben o yüzden şaşırdım 🙈 400 mcg ise sorun yok o halde. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Aselinkooo Acemi_annee1 folbiol gebelik planlarken 4 ay kullandım 3 ayda gebeyken kullandım Bi sorun olmadı. 2 gebeliğimde 1 kutu tek kullandım planlı olmadığı için öğrendikten sonra alıp kullanmıştım. 12 haftada bitti kutu daha almadım.
prensannesii_ Aselinkooo folbiolu ilk gebeliginzde 7 ay toplam kullanmissinz o zaman 4 ay öncesi 3 ay gebelikte. Bi sıkıntı olmadı dimi
Nnur1 Acemi_annee1 ilk gebeliğimde folbiol 5mg kullandım. Bebeğim 18 aylık. Herhangi bi sorunu yok çok şükür
prensannesii_ Nnur1 18 aylik bebeğiniz kiz mi erkek mi canım genelde erkek bebeklerde otizm sık oluyor ondan sordum
Acemi_annee1 Nnur1 kac kutu kullandınız Peki. Ben 1 kutu kullandım günlük 1 tane sadece 1 hap kaldi toplam 49 gün onu kullanmış oldum daha sonra 4mcglik kullandım 28 tablet
mercimeginannesiiii Acemi_annee1 Ben hamile kalmadan önce yaklaşık bir yıl kullandım gebelik planladığım için. Bir yıl sonra hamile kaldım ve 3 ay kadar daha kullandım. 28 haftalığım.
Mucizeminnos mercimeginannesiiii merhaba yorumunuzu gördüm de ben de hamile kalmadan 1 yıl önce folbiol e başlamıştım 5 haftalık hamileliğimde bıraktırdı doktor sizin yorum zamanı 28 haftalıkmış bebeğiniz sağlıklı değil mi benim henüz 14 haftalıkta aklım takılıyo bi zararı oldu mu diye ara ara bu düşünce geliyo ağır bi ilaç dedikleri için
Mucizebekliyorum2 Acemi_annee1 ben gebe değilim tüp bebek doktoru folbiol verdi banada iki günde bir içmen yeterli dedi öyle yapıyorum iki üç aydır
Acemi_annee1 Mucizebekliyorum2 doktor yazmamisti ben kendim eczaneye danışarak alıp kullanmıştım ama görüyorum ki kullanılıyor bayağı