prensannesii_ Aselinkooo folbiolu ilk gebeliginzde 7 ay toplam kullanmissinz o zaman 4 ay öncesi 3 ay gebelikte. Bi sıkıntı olmadı dimi
Aselinkooo prensannesii_ Bi sorun olmadı doktorum zaten kullan demişti folik asiti. Özellikle çocuk için gidince diyorlar folik asit başla diye.
prensannesii_ mercimeginannesiiii wn kotu 4 ay kullandin o zaman :) bende ilk kimyasal gebelik yaşadım o zaman kullandım 3 buçuk ay kullanmisimdir korktum bende ama dediğiniz gibi uzmanlar hep folbiol oneriyor
Meleq prensannesii_ gebelikten önce günlük 5 mg folbiol kullandım gebeliğimi öğrenince doktoruma danıştım çok fazla olduğunu ilerde bebeğe zararı olabileceğini söyledi ve 400 mcg folidoce verdi onu kullanıyorum canım son 10 hapım kaldı
prensannesii_ Nnur1 18 aylik bebeğiniz kiz mi erkek mi canım genelde erkek bebeklerde otizm sık oluyor ondan sordum
Acemi_annee1 Nnur1 kac kutu kullandınız Peki. Ben 1 kutu kullandım günlük 1 tane sadece 1 hap kaldi toplam 49 gün onu kullanmış oldum daha sonra 4mcglik kullandım 28 tablet
Acemi_annee1 Nnur1 Demek ki kullanilabilirmis bunu anladım çok teşekkür ederim. Yavrunuzu sağlıcakla büyütün inşallah 😇 şuan ikinci gebeliginiz mi sizin
Nnur1 Acemi_annee1 teşekkür ederim ❤️ Evet ikinci gebeliğim. Başından beri Imom kullanıyorum. İçinde tüm vitaminler var
prensannesii_ Aselinkooo bende 3 buçuk ay kullandım hamileyken korktum sizde günlük bi tane mi içtiniz ilk gebeliginizdede folbiolu. İlk bebeğiniz erkek mi kiz mi canm
Aselinkooo prensannesii_ gebeliğin ilk. 3 ayı öneriliyor zaten kullanımı. Günde 1 tane kullandım evet 🤗ilki kız bebek ti. 2.gebeliğim erkek
Acemi_annee1 prensannesii_ biraz önce sağlık ocağına gebelik bildirmek için gittim hemşireye danistim hiçbir zararı yok hatta yurt dışındaki doktorlar hep onu kullandiriyor dedi. Korkmayı gerektirecek bir durum yokmuş 😇
AysegulS_21 İlk 3 ay 5 mg alımına kadar izin vermişti doktorum. Daha sonra günlük alınması gereken miktar 0.40 mg fazlası bebeği etkiliyormuş. Kan tahlilinde de folik asit miktarın çıkıyor ona göre doktorun dozunu belirleyebilir
AysegulS_21 prensannesii_ evet folbiol kullanmıştım. Günde 1 adet 3 aydan sonra doktorum bırakmamı istedi
gkbyza Acemi_annee1 ben ilk vifolic kullanmaya başladım sonra aile hekimim folbiol yazdı ama kendi doktorum folbiolun yetersiz olacağını vifolic in içinde başka vitamin omega vb olduğunu söyledi