iremsevsel Arkadaşlar merhaba benim hamileliğim 6+3 dün doktor randevumuz vardı ama doktor keseyi göremedi alttan bakmasına rağmen. Pazartesi gel bi daha bakalım, dış gebelik olmadığına emin olalım dedi. Benimle aynı durumu yaşayan var mı çok tedirgin oldum😢
iremsevsel Kavakyellerihercai 1770 geldi 2 katı 2katı artıyor değerlerin normal dedi doktor ama beklemek de çok kötü pzt olmadı bi türlü 😅
Pulika Burc35 bende tıpkı yazdıklarınızı ysadım bence adet düzensizliği varsa gec tutunma olabilir o yüzden dün 5+4 göründü bende de cok cok az kalp atısı duyduk net duymak için ve kan tahlillerim için bi hafta sorna gitcem
Burc35 Pulika Benim 5+4 ken sadece kese gördük bebek bile görünmedi k yüzden 2 hafta sonraya randevu verdi inşallah yolundadır herşey
Pulika Sebiha1 6. Haftanın son günlerinde gidin hatta 7. Hafta eğer şikayetiniz yoksa garanti olur bence
Pulika Burc35 zaten benimki de cok zor göründü yolk sac denilen bebeği besleyen organı gördük önce bence hastane ve ultrason cihazının kalitesi cok önemli bu durumlarda benim de daha çnce düşüğüm oldu şimdi bir oğlum var tedirginim o yüzden cok da istedik insallah hepimizinki sağlıcakla sonuclanır
Burc35 Pulika ben 33 le öğrendim sanırım geç döllenme oldu benimde bir düşük birde dış gebelik geçirdim korkuyorum o yüzden bende
Pulika Burc35 sürekli kontrole gitmek istiyoruz cünkü belirsiz oluyo böyle hareket de hissetmediğimiz için ama dr m bana alt karın agrısı ya da cok kahverengi lekelenme ates falan yoksa bişey olmaz dedi rabbim verecekse emin olun hiçbişey olmaz ne yapabiliriz ki biz mide bulanması yasamıyorsanız sağlıklı seyler yiyip direncinizş güclü tutun bende iştahsızlık ve bulantı baskadı sevdigim seyleir dahi yiyemiyorum
Burc35 Pulika Benimde bugün biraz bulantı ve sırt ağrısı başladı ara ara kasık ağrısı oluyor inşallah sağ salim alırız kucagimiza 🙏
Betusemre Betusemre daha doktora karar vermedıgım ıcın beklemedyim 6 veya 7. Haftada garantı olsun dıye gıderım diye düşünüyorum 🤗 aynıyız bende cok mutlu oldum
Ceyhan-55 5+2 de geçen hafta salı günü kese göründü. Çarşamba günü randevum var . Şu an 6+1 im .6+3 te ne görürüz bilmiyorum. Sağlıklı olsun da varsın geç görünsün. Ama geceleri regl ağrısı gibi ağrılarım çok oluyor bu ili üç gündür kasıkta. Sizde de böyle olan var mı?
Htc0606 Ceyhan-55 sağlıklıdır Allah in izniyle. Ben de pek kasık ağrısı yok daha çok bel ağrım var arada bir kasık ağrısı oluyor
NurberaMom Merhaba bende 5.gun embriyo transferi ile bugün 4+2 yim. HCG degerim güzel. 6+3 22.02.22 ye denk geliyor kalp atışını o gün duymak istiyorum nasipse 🥰
Rbs96 Merhaba bende 5+2 de keseyi gördüm . 6+2 de kalp atışı için çağırdı Çarşamba günü gidicem. İnşallah duyarım kalp atışını çok heyecanlıyım 😍😍
Htc0606 Rbs96 bende çok heyecanlıyım daha çok var ama ben ayın 19 unda sağlıklı olsunlar varsın geç duyalım görelim sıkıntı değil