-fatos- Kızlar 5+1 im. Dünden beri felaket derecede bel kalça ve bacak agrim var ayakta duramıyorum resmen sızlıyor. Bi fikriniz var mi ya da benimle aynı şikayeti yaşayan biri tutmuyor gibi bacaklarım falan ☹️ Ne yapacağımı da bilemedim 🤷🏻♀️ 😢
[silindi] -fatos- Merhaba canım, ben uygulamaya göre 6+1 deyim fakat cumartesi günü doktora gittim 5+3 tü ultrasona göre ve bende de aynı durumlar var doktor normal karşıladı regl sancısı gibidir dedi çok şükür keseyi gördüm bakalım cumartesi günü bir randevum daha var
Htc0606 -fatos- Rabbım sana da bebeğine de sağlık versin inşallah geçer canım benim en çok sırt ağrısı var
-fatos- [silindi] İnsallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canım, bende aradım doktorumu normal korkma dedi Çarşamba günü kese görmek için gideceğim insallah
Htc0606 Ceyhan-55 sağlıklıdır Allah in izniyle. Ben de pek kasık ağrısı yok daha çok bel ağrım var arada bir kasık ağrısı oluyor
Htc0606 Rbs96 bende çok heyecanlıyım daha çok var ama ben ayın 19 unda sağlıklı olsunlar varsın geç duyalım görelim sıkıntı değil
Rbkny Htc0606 5 bucuk veya 6 haftalık dedi doktor bugün gittik kalp atışını duyduk ultrason ile bakıldı tam net degildi vaginal yolla daha net duyuldu yeni oluşmuş bebeğimin kalıbı daha😍 seven sene şubat ayında bebegim ilk kalp atışını duymuştum şuan tekrardan bu muhteşem şeyi yaşıyorum Allah olmayanlara da nasıp etsin inşallah 🙏🏻
mrvrm tuubiiik ay ne güzel çok şükür canım 😍 biz de 6+3te duyduk. Doktor 6+1 dedi CRL’ye göre. Tabi günler oynayabilir, net değil dedi 😇 şu an doktora göre 7+3üz 🧡