Btl44 Htc0606 bende 4+5 de alttan muayene ile keseyi gördük 15 şubata gel dedi kalp atışı için inşallah duyuşur
Busragurkan2712 Betusemre ay aynıyız o zaman 💖💖 nezaman gözüküyor canım doğum , kalp atışı icin ne zaman gideceksin😍
Betusemre Betusemre daha doktora karar vermedıgım ıcın beklemedyim 6 veya 7. Haftada garantı olsun dıye gıderım diye düşünüyorum 🤗 aynıyız bende cok mutlu oldum
Htc0606 Sebiha1 bence bekle canım 6 haftalık olunca git. Erken gittim ben kese gözükmedi direk dış gebelik diyip korkuttular . Doktor değiştirdim. 5 gün sonra gözüktü kese .
Pulika Sebiha1 6. Haftanın son günlerinde gidin hatta 7. Hafta eğer şikayetiniz yoksa garanti olur bence
Sebiha1 Htc0606 haklısın bitanem arkadaşım hastanede çalişiyor salı keseyi görürüez gel dedi ama kararsızım bakalım artık 🌸
Kavakyellerihercai Htc0606 5+5 henüz doktora gitmedim hiçbir belirtim yok umarım keseyi görürüm ve kalp atışını duyarım umutsuzum belirtisiz olduğum için 😔
Sebiha1 Kavakyellerihercai belirti yaşamayan onca insan var olumsuz düşünme lütfen her bünye bir degil🌸
-fatos- Şubat 2 de beta verdim 540 çıkmıştı haftaya gel dedi doktor suan tam 5 haftalık insallah çarşamba günü görürüm bende keseyi
Kavakyellerihercai Sebiha1 inşallah öyledir daha önce gebe kaldığımda göğsüm ağrırdı kasığım ağrırdı hiçbir yerim de ağrı sızı yok 😔 daha önce ölü doğumum düşüğüm var belirtide olmayınca olumlu düşünemiyorum teşekkür ederim cevabınız için 💐