Busragurkan2712 Burc35 benimde 2 Ocak adet 6 Ocak adet bitiş. Su an uygulama da 5+0 gözüküyorum. Ama doktor randevum 11 şubatta bakalm o zaman ne diyecek doktor. Bazen uygulamalarla doğru olmayabiliyormuş 💐
tiniminihanim_ Htc0606 5×5 🌸 kese göründü kalp atisi için gideceğiz. 6 da kalp atisi duyulmaz diye biliyorum ama doktorum duyulur gel dedi
Htc0606 tiniminihanim_ ayy ne heyecanlı duyarsınız insallah az olur belki ama sonra gümbür gümbür olur inşallah
tiniminihanim_ mrvrm Banada 6+3 de gel duyulur dedi acaba duyulur mu hatta erken dedim 😅🌸 İnşallah duyarız
yenibirgun Nihalilhann bende 7+6 bende kalp atışı ve keseyi 6+4 gördüm , şuan belirtileriniz neler :)
Htc0606 Busragurkan2712 bende cuma gördüm keseyi zorda olsa . 19 şubatta benim randevu . Bulanti var ama kusma olacak şekilde değil. Bel ağrısı ve en kötüsü koku hassasiyeti
Htc0606 Burc35 inşallah o güzel sesi duyarsınız . Benim randevu 19 şubat Kalp atışı için inşallah duyarım, embriyoyu görürüm çok korkuyorum
Htc0606 Merve3402 inşallah bende de sadece kese gördük 10 mm. İnşallah hepimizin hersey yolunda gider