Aselinkooo
İşte neden izliyorsun diyemezsin. Utanıyorsun onun umrunda değil ona sorsan hergün binlerce görüyor.
Eşimin bir arkadaşı gece acil rahatsızlandı. Abiler ile sürekli gidip gelirdik yabancı memleket olunca. Birbirimize dayandırdık. Bayan da tesettürlü. Neyse gece hastahaneye götürdüler bizde gittik. Sabah erkenden ameliyat olacaktı apandisit miş. Bizde sabah yanlarında olmak istedik. İçeriye alındı biz bekliyoruz. Ameliyattan çıkınca bizde kapı önündeyiz. Sedyede getirdiler saçlarını açık görünce Eşim bu konuya çok titiz hemen önden gidip odasını ayarladı. Odaya aldılar eşim ve ben kapı önünde bekliyoruz içerde bir terslik var dı belliydi kadının beyi içerde biz dışarda bekliyoruz. Hemşire kapıyı açtı eşime abi kimse yok bir yardımcı olur musun hastayı desteden alalım dedi. Elim bi çekindi nasıl olur arkadaşımın hanımı türbanı yok diye, eşi çekinmesin diye hemen ayrılan adam içeri girmek zorunda kaldı beraber girdik içeri. Meğersem sedye altına bir tane daha yeşil örtü konulması lazımmış. Ama konulmamış. ameliyatlı olduğu için de fazla müdahale edilemiyor içeri girdik en başta temizlikçi bir abi serumu tutmuş bayanı kaldıracaklar ama tek bez olduğu için altına bez konulması lazım. Bezlerden tutup kaldıracaklar. Eşimden ayaklarından tut kaldır abi dediler bayan acı çekince erkek doktor hemen işlemleri burada yapalım yapacak birşey yok. Örtüyü üzerinden açmaya çalıştı eşim hocam bayan kimse yokmu onlar altına bez geçirsinler biz gelip yerine alalım dedi görüyorsunuz şu an kimse yok ve hasta acı çekiyor dedi ve örtüyü tamamen kaldırdı biz çok utandık hemen o arada hemşire sondayı söktü herşey alanen yapılıyor abi de eşi o durumda sesi çıkmıyor iyi olsunda yapacak birşey yok der gibi yan çevirdik beyi göğüs tarafından eşim kalça tarafından çevirdi canı yanmasın diye güçlü olanlar ağır yerlerden tuttu. Şunuda anladım kim insan her zaman temizliğine önem vermeli ben bu olaydan sonra sürekli olarak temiz olmaya özen gösteriyorum. örtüyü geçirdik sonra hep beraber kaldırıp yatağa koyduk. Oradan çıkarken çok etkilendim aynı şartlarda ben de olabilirdim. Eşim de etkilendi belki de bu olaylardan dolayı hassasım.