Ecem1905 devletteyse evet nöbette kim denk gelirse. İlkinde tüm, kontrollerimi bayan doktora gittim çokta memnundum son haftalar sık gidiliyor malum. Denk, gelemediğim zaman oluyordu. Misal çatı muayenemi erkek doktor yaptı. Doğum için 3 gün hastanede kaldım hep erkek doktor vardı ultrasonla bakıyorlar tabi. Doğum yaptığım gün, ebeler hepsi kadındı içeride erkek hiç görmedim doğumu da ebe yaptırdı ama o gün ilk açıklık varmı diye bakan gene erkek doktordu. Dikiş atılırken gelip durup izledi ben çataldayken. Utanma durumu oluyor tabi, ama pekde önemsemedim. Durup izlemesi saçma gelmedi desem yalan olur baya Bi durdu çünkü 🤣 ben kızımı izliyordum kucağımda tebrik, etti falan. Şimdi 2.gebeliğim daha alttan bakma durumları yok bayan doktorda başladım ama zerre memnun kalmadım bende mecburen erkek doktora geçtim. Ama ilgisi alakası çok güzel çokta kibar. Sezeryan olma durumum var ben isterim ki gene gittiğim, erkek doktor yapsın. Sezeryansa zaten ben bayılıp gidicem içeride kim var kim yok umrumda olmaz🤣